По домовленості

ПП Святковий Феєрверк

Львів

Детальніше про ПП Святковий Феєрверк

Приватне підприємство "Святковий феєрверк" компанія, яка була заснована у 2006 році, і за цей період часу досягла неабияких висот в організації і демонстрації піротехнічного шоу та спецефектів будь-якого рівня складності. Основним напрямком діяльності компанії "Святковий феєрверк" є демонстрація піротехнічних виробів різного масштабу та напрямку.
Феєрверк-шоу - це практично невід’ємний і обов’язковий атрибут кожного свята.
Наші спеціалісти, що пройшли спеціальний курс навчання, допоможуть Вам скласти індивідуальний сценарій пірошоу будь-якого рівня складності враховуючи Ваші побажання і гарантуючи Вашу безпеку.
Нашими клієнтами є державні установи, великі підприємства, банки, автосалони, супермаркети, клуби і ресторани, організатори концертів і шоу-програм, а також приватні особи.
Широкий спектр високоякісної сертифікованої піротехніки від різних світових виробників дає нам змогу бути одними з кращих на ринку піротехнічного бізнесу.
Феєрверк-шоу бувають різними по масштабу і часі: від невеликих феєрверків з використанням побутових піротехнічних виробів (паркових), до складних піротехнічних фігур, надписів, логотипів, з використанням професійних піротехнічних висотних зарядів, а також з використанням різних спецефектів для концертних та шоу-програм (дим, машини конфеті, низькотемпературні фонтани, спалахи, вогні...).
Ми допоможемо Вам поринути в атмосферу свята і зробити Ваше святкування яскравим і незабутнім. В цьому і полягає філософія нашої професійної діяльності.

Святкуйте разом з Нами!!!
Приватне підприємство "Святковий феєрверк" компанія, яка була заснована у 2006 році, і за цей період часу досягла неабияких висот в організації і демонстрації піротехнічного шоу та спецефектів будь-якого рівня складності. Основним напрямком діяльності компанії "Святковий феєрверк" є демонстрація піротехнічних виробів різного масштабу та напрямку. Феєрверк-шоу - це практично невід’ємний і обов’язковий атрибут кожного свята. Наші спеціалісти, що пройшли спеціальний курс навчання, допоможуть Вам скласти індивідуальний сценарій пірошоу будь-якого рівня складності враховуючи Ваші побажання і гарантуючи Вашу безпеку. Нашими клієнтами є державні установи, великі підприємства, банки, автосалони, супермаркети, клуби і ресторани, організатори концертів і шоу-програм, а також приватні особи. Широкий спектр високоякісної сертифікованої піротехніки від різних світових виробників дає нам змогу бути одними з кращих на ринку піротехнічного бізнесу. Феєрверк-шоу бувають різними по масштабу і часі: від невеликих феєрверків з використанням побутових піротехнічних виробів (паркових), до складних піротехнічних фігур, надписів, логотипів, з використанням професійних піротехнічних висотних зарядів, а також з використанням різних спецефектів для концертних та шоу-програм (дим, машини конфеті, низькотемпературні фонтани, спалахи, вогні...). Ми допоможемо Вам поринути в атмосферу свята і зробити Ваше святкування яскравим і незабутнім. В цьому і полягає філософія нашої професійної діяльності. Святкуйте разом з Нами!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "ПП Святковий Феєрверк"

З нами 5 років