По домовленості

Подарунки для гостей та молодят від ТМ Fortune Coo

Київ Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Подарунки для гостей та молодят від ТМ Fortune Coo

Fortune Cookies - або печиво долі з віщуванням - є незвичайним смачним делікатним печивом, в середині якого знаходиться листочок паперу з прогнозом, побажанням або мудрим висловлюванням.
Печиво з віщуванням завдяки своїй оригінальності і різноманітності застосування дуже часто використовують в своїй роботі організатори весіль в різних конкурсах. А також це чудовий недорогий подарунок від нареченого і нареченої всім гостям урочистого заходу. Ваші гості будуть в захваті від такого незвичайного презенту.
Ви можете придумати свої побажання та віщування, а також оформлення для печива, а ми втілимо Ваші ідеї в реальність)
Такий подарунок буде доречним для молодят, адже дуже цікаво дізнатися, що приготувала для них доля в новому подружньому житті)
Fortune Cookies - або печиво долі з віщуванням - є незвичайним смачним делікатним печивом, в середині якого знаходиться листочок паперу з прогнозом, побажанням або мудрим висловлюванням. Печиво з віщуванням завдяки своїй оригінальності і різноманітності застосування дуже часто використовують в своїй роботі організатори весіль в різних конкурсах. А також це чудовий недорогий подарунок від нареченого і нареченої всім гостям урочистого заходу. Ваші гості будуть в захваті від такого незвичайного презенту. Ви можете придумати свої побажання та віщування, а також оформлення для печива, а ми втілимо Ваші ідеї в реальність) Такий подарунок буде доречним для молодят, адже дуже цікаво дізнатися, що приготувала для них доля в новому подружньому житті)
Зв'язок з нами:

Нагороди "Подарунки для гостей та молодят від ТМ Fortune Coo"

З нами 5 років