По домовленості

Pillar Group- акробатична група

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Pillar Group- акробатична група

 
Майстерність, сила і  краса від акробатичної групи Pillar Group!
 
Бажаєте чогось нового, цікавого та ексклюзивного на Вашому святі? Справжні емоції, справжній драйв, неповторна сила та краса спорту переплітаються в акробатичних номерах чоловічої групи Pillar Group.
Pillar Group на YouTube:
 
Pillar Group – це команда з чотирьох молодих людей, які натхненні, захоплені акробатикою та радо діляться своєю пристрастю з глядачами. Гостям та замовникам свята неодмінно сподобаються видовищні акробатичні номери у виконанні неодноразових чемпіонів України.
Особисті свята чи корпоративна вечірка, невеличкі PR-акції чи масштабні розважальні заходи – виступ команди стане оригінальним доповненням або родзинкою будь-якої шоу-програми!
Зконтактуватися з акробатичною групою Pillar Group можна:
телефоном:       (066) 375 10 76 (представник команди) чи (063) 171 40 53
через e-mail:      has007@ya.ru чи 42akrobat42@gmail.com
ВКонтакте:         http://vk.com/pillargroup
Ростислав, Роман, Андрій та Костя є майстрами спорту, членами національної збірної України, багаторазовими срібними та бронзовими призерами Чемпіонату Світу і Чемпіонату Європи з акробатики. Хлопці приймають участь в різноманітних етно-, циркових, спортивних та розважальних заходах в Україні та закордоном («Євробачення», шоу-програми в Ізраїлі, Німеччині, Греції, Україні, Росії та ін.).
 
  Майстерність, сила і  краса від акробатичної групи Pillar Group!   Бажаєте чогось нового, цікавого та ексклюзивного на Вашому святі? Справжні емоції, справжній драйв, неповторна сила та краса спорту переплітаються в акробатичних номерах чоловічої групи Pillar Group. Pillar Group на YouTube:   Pillar Group – це команда з чотирьох молодих людей, які натхненні, захоплені акробатикою та радо діляться своєю пристрастю з глядачами. Гостям та замовникам свята неодмінно сподобаються видовищні акробатичні номери у виконанні неодноразових чемпіонів України. Особисті свята чи корпоративна вечірка, невеличкі PR-акції чи масштабні розважальні заходи – виступ команди стане оригінальним доповненням або родзинкою будь-якої шоу-програми! Зконтактуватися з акробатичною групою Pillar Group можна: телефоном:       (066) 375 10 76 (представник команди) чи (063) 171 40 53 через e-mail:      has007@ya.ru чи 42akrobat42@gmail.com ВКонтакте:         http://vk.com/pillargroup Ростислав, Роман, Андрій та Костя є майстрами спорту, членами національної збірної України, багаторазовими срібними та бронзовими призерами Чемпіонату Світу і Чемпіонату Європи з акробатики. Хлопці приймають участь в різноманітних етно-, циркових, спортивних та розважальних заходах в Україні та закордоном («Євробачення», шоу-програми в Ізраїлі, Німеччині, Греції, Україні, Росії та ін.).  
Послуги
Зв'язок з нами:

Pillar Group- акробатична група FAQ

по домовленості

Нагороди "Pillar Group- акробатична група"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті