По домовленості

Песочная и световая анимация

Хмельницький

Фотографії

Відео

Детальніше про Песочная и световая анимация

У Вас весілля, день народження, ювілей,хрестини, корпоратив??? Ми радо доповнимо найскравішу мить Вашого життя та розважимо гостей!!!
Музичний супровід наживо (най, дудук, мелодіка, саксофон)
Пісочна та світлова анімація :
- Відеозапрошення на весілля, корпоратив;
- Ваша власна історія кохання на весілля, ювілей;
- Подарунок на день народження;
- Вітальний ролик;
- Рекламний ролик;
- Майстер-клас з освоєння техніки малювання піском, світлом, ,,золотим пилом,, розпис гіпсових фігур, іграшки з помпонів і фетру...
Шоу ,,Магічний пил,, (золотий, срібний, синій пил) - (портрет винуватця свята чи логотип фірми швидкісно малюється на очах у гостей та залишається у подарунок).
Арт-зона для гостей ,,Колективна картина,, на весіллі, ювілеї, корпоративі і не тільки!!!
РОЗВАГИ ГОСТЕЙ НА ВЕСІЛЛІ. ВЕСІЛЬНА КАРТИНА.
Шукаєте родзинку для вашого весілля? Колективне малювання картини - це відмінна розвага гостей, а також чудовий подарунок молодятам!
Ми пропонуємо фантастичний інтерактив для гостей: колективне малювання картини! Неймовірна можливість організаторам вирішити відразу кілька завдань: зайняти гостей в потрібний момент художнім інтерактивом, підготувати цікавий подарунок від імені всіх учасників весілля, а також здивувати молодят справжньою картиною в урочисту хвилину.
ХУДОЖНИК-ШАРЖИСТ на ВАШОМУ святі - швидкість до10 чоловік за годину
Портрет в стилі ПОП-АРТ, ФЛІП-ФЛОП
ПІНЬЯТА, ЦИФРИ, ЛІТЕРИ НА ВАШЕ СВЯТО!!!
АКВАГРИМ, ГЛІТЕР-ТАТУ, РОЗПИС ХНОЮ
А також запрошуємо до нас на навчання в художню студію&ранній розвиток дитини ,,Натхнення,,

Поспішайте забронювати дату...
У Вас весілля, день народження, ювілей,хрестини, корпоратив??? Ми радо доповнимо найскравішу мить Вашого життя та розважимо гостей!!! Музичний супровід наживо (най, дудук, мелодіка, саксофон) Пісочна та світлова анімація : - Відеозапрошення на весілля, корпоратив; - Ваша власна історія кохання на весілля, ювілей; - Подарунок на день народження; - Вітальний ролик; - Рекламний ролик; - Майстер-клас з освоєння техніки малювання піском, світлом, ,,золотим пилом,, розпис гіпсових фігур, іграшки з помпонів і фетру... Шоу ,,Магічний пил,, (золотий, срібний, синій пил) - (портрет винуватця свята чи логотип фірми швидкісно малюється на очах у гостей та залишається у подарунок). Арт-зона для гостей ,,Колективна картина,, на весіллі, ювілеї, корпоративі і не тільки!!! РОЗВАГИ ГОСТЕЙ НА ВЕСІЛЛІ. ВЕСІЛЬНА КАРТИНА. Шукаєте родзинку для вашого весілля? Колективне малювання картини - це відмінна розвага гостей, а також чудовий подарунок молодятам! Ми пропонуємо фантастичний інтерактив для гостей: колективне малювання картини! Неймовірна можливість організаторам вирішити відразу кілька завдань: зайняти гостей в потрібний момент художнім інтерактивом, підготувати цікавий подарунок від імені всіх учасників весілля, а також здивувати молодят справжньою картиною в урочисту хвилину. ХУДОЖНИК-ШАРЖИСТ на ВАШОМУ святі - швидкість до10 чоловік за годину Портрет в стилі ПОП-АРТ, ФЛІП-ФЛОП ПІНЬЯТА, ЦИФРИ, ЛІТЕРИ НА ВАШЕ СВЯТО!!! АКВАГРИМ, ГЛІТЕР-ТАТУ, РОЗПИС ХНОЮ А також запрошуємо до нас на навчання в художню студію&ранній розвиток дитини ,,Натхнення,, Поспішайте забронювати дату...
Послуги
Зв'язок з нами:

Песочная и световая анимация FAQ

по домовленості

Нагороди "Песочная и световая анимация"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті