По домовленості

Парк-кафе "Зелені пагорби"

Львів

Фотографії

Детальніше про Парк-кафе "Зелені пагорби"

Парк-кафе “Зелені пагорби” розташоване в елітному районі в мальовничій парковій зоні на вул.Глінки, 7 (бічна Гвардійської).Будинок, в якому розміщені “Зелені пагорби”, має форму середньовічного замку і був спроектований австрійським архітектором Артуром Шлеєном у 1897 році. Парк-кафе почало свою роботу ще 1991 року, як частина готелю “Замок лева”, що одним із перших почав приймати іноземних туристів. Інтер”єр залу виконаний у ненав”язливому австрійському стилі і комфортно вміщає до 35 гостей, а простора літня тераса - до 60 гостей.Кухня: європейська, українська.Ціна бенкетного меню — 400-500 грн/ос. У вартість включено: всі страви, алкоголь і частково солодке.Оренда: 50грн /ос. Оренда включає: оренду залу, літньої тераси та обслуговування.В готелі Замок лева є можливість поселити до 35 осіб. Сніданки та паркінг включені у вартість проживання.При замовленні весілля більше як 12 000 грн — номер для молодят у подарунок.
 
Мальовнича паркова територія та замок-готель допоможуть зробити незабутнім Ваше весілля. Це саме те місце де Ви можете організувати оригінальну церемонію одруження, зробити святковий бенкет, провести фотосесію, отримати у подарунок номер для молодят або ж орендувати весь готельний комплекс за спеціальними тарифами.
Парк-кафе “Зелені пагорби” розташоване в елітному районі в мальовничій парковій зоні на вул.Глінки, 7 (бічна Гвардійської).Будинок, в якому розміщені “Зелені пагорби”, має форму середньовічного замку і був спроектований австрійським архітектором Артуром Шлеєном у 1897 році. Парк-кафе почало свою роботу ще 1991 року, як частина готелю “Замок лева”, що одним із перших почав приймати іноземних туристів. Інтер”єр залу виконаний у ненав”язливому австрійському стилі і комфортно вміщає до 35 гостей, а простора літня тераса - до 60 гостей.Кухня: європейська, українська.Ціна бенкетного меню — 400-500 грн/ос. У вартість включено: всі страви, алкоголь і частково солодке.Оренда: 50грн /ос. Оренда включає: оренду залу, літньої тераси та обслуговування.В готелі Замок лева є можливість поселити до 35 осіб. Сніданки та паркінг включені у вартість проживання.При замовленні весілля більше як 12 000 грн — номер для молодят у подарунок.   Мальовнича паркова територія та замок-готель допоможуть зробити незабутнім Ваше весілля. Це саме те місце де Ви можете організувати оригінальну церемонію одруження, зробити святковий бенкет, провести фотосесію, отримати у подарунок номер для молодят або ж орендувати весь готельний комплекс за спеціальними тарифами.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Парк-кафе "Зелені пагорби""

З нами 5 років