від 1400 грн.

Ресторан "Панська Гора"

Львів Рівне Тернопіль с.Сокільники вул. Зубрівська 2

Детальніше про Ресторан "Панська Гора"

Готельно-відпочинковий комплекс "Панська Гора"  - ідеальне місце для проведення незабутнього , повного романтичних та казкових вражень весілля. Пропонуємо Вашій увазі один з найбільших залів з окремою зоною для вінчання, величезним танцювальим майданчиком. Зал розрахований на 250 осіб. Для справжніх романтиків ми запропонуємо церемонію реєстрації шлюбу серед квітів біля мальовничого озера!
Також у нас Ви можете замовити кенді бар, солодощі для гостей (міні тортики, цукерки ручної роботи, нарізні десерти), феєрично- неповторні весільні та святкові торти.
Родзинкою Вашого свята можуть стати козацький, сирний та пивний фуршетні столи.
 
Пропонуємо послуги кейтерінгу - фуршетні столи та кенді бар в будь-якій локації Львова та передмістя.
Готельно-відпочинковий комплекс "Панська Гора"  - ідеальне місце для проведення незабутнього , повного романтичних та казкових вражень весілля. Пропонуємо Вашій увазі один з найбільших залів з окремою зоною для вінчання, величезним танцювальим майданчиком. Зал розрахований на 250 осіб. Для справжніх романтиків ми запропонуємо церемонію реєстрації шлюбу серед квітів біля мальовничого озера! Також у нас Ви можете замовити кенді бар, солодощі для гостей (міні тортики, цукерки ручної роботи, нарізні десерти), феєрично- неповторні весільні та святкові торти. Родзинкою Вашого свята можуть стати козацький, сирний та пивний фуршетні столи.   Пропонуємо послуги кейтерінгу - фуршетні столи та кенді бар в будь-якій локації Львова та передмістя.
Кількість місць
Послуги
Тип кухні
Ціна
Зв'язок з нами:

Ресторан "Панська Гора" FAQ

по домовленості

Європейська кухня, Українська кухня, Італійська кухня, Французька кухня

Так

Ні

Нагороди "Ресторан "Панська Гора""

З нами 5 років