По домовленості

PALITRA studio

Львів

Фотографії

Детальніше про PALITRA studio

Палітра – один з головних інструментів художника. Це гамма відтінків та кольорів, яка допомагає творити шедевр. Палітра відчуттів, емоцій, вражень – за допомогою них пам’ять зберігає наші спогади, а уява малює наше майбутнє. Життя кожного – це його власний шедевр.
 
Ми створюємо художній фільм, а не просто фіксуємо події.
 
Ми встигаємо знімати те чого ви не бачите! Ми покажемо що цей день є дійсно особливий у Вашому житті і Ви сьогодні найкращі!
 
У фільмі з Вами в головних ролях на вас чекає багато приємних сюрпризів. Гарантуємо хороший настрій при перегляді :)
 
Знімаємо там де Ви одружуєтесь !!!
 
Чекаємо на Вас, наперед раді зустрічі з Вами!
 
096 746 0100    097 603 05 52    093 759 39 27
Палітра – один з головних інструментів художника. Це гамма відтінків та кольорів, яка допомагає творити шедевр. Палітра відчуттів, емоцій, вражень – за допомогою них пам’ять зберігає наші спогади, а уява малює наше майбутнє. Життя кожного – це його власний шедевр.   Ми створюємо художній фільм, а не просто фіксуємо події.   Ми встигаємо знімати те чого ви не бачите! Ми покажемо що цей день є дійсно особливий у Вашому житті і Ви сьогодні найкращі!   У фільмі з Вами в головних ролях на вас чекає багато приємних сюрпризів. Гарантуємо хороший настрій при перегляді :)   Знімаємо там де Ви одружуєтесь !!!   Чекаємо на Вас, наперед раді зустрічі з Вами!   096 746 0100    097 603 05 52    093 759 39 27
Послуги
Якість відео
Ціна
Зв'язок з нами:

PALITRA studio FAQ

по домовленості

Full HD відеозйомка

Ні

Ні

Так

Нагороди "PALITRA studio"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті