від 100 $

Весільний Координатор

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільний Координатор

Привіт, мене звати Крістіна.

Якщо Ти шукаєш не просто весільного координатора, а свого власного організатора весілля, тоді рада буду познайомитись.

Я уважно вислухаю і прийму до уваги всі Твої побажання, щодо банкетного залу, Ведучого, оформлення (все до дрібниць), фотографа та відеоператора, музичного супроводу, шоу-програми та багатьох інших важливих деталей, з яких складається ВЕСІЛЛЯ. Оскільки знайома та співпрацюю з багатьма професіоналами своєї справи, познайомлю з ними і Тебе, щоб на Твоєму весіллі були лише найкращі, ті хто до душі.



Абсолютно класно, що Наречна часто хоче самостійно організувати своє весілля - тому я максимально сприятиму, щоб Твоя організація була на високому рівні, інколи підказуючи, або аргументуючи чому це краще зробити, а від цього відмовитись, на чому можна заощадити, а чим можна доповнити і персофінікувати.

Я не претендую на роль"Організатора Твого весілля", вважай мене своєю правою рукою в створенні такої важливої події в житті, а Організаторами по праву є Наречені, адже саме їх бачення і мрії - картинка, яку отримуємо.

На сьогоднішній день вже не є проблемою знайти координатора, ця професія стала популярною і Слава Богу, адже це дає можливість багатьом Парам насолодитись святом, а не перейматись технічними моментами.
Чому я?! - я обожнюю те чим займаюсь!
Щоб я стала розпорядником та вірним помічником просто зателефонуй 0973492413 , 0999619524.  Познайомимось і вирішиш для себе. або напиши achapovska@gmail.com vk: https://vk.com/kris_achapovska      https://vk.com/vse_dlja_vesillja_lviv      https://vk.com/wedding_in_lviv http://achapovska.blogspot.com/ http://emocijivpodarunok.blogspot.com/

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
Привіт, мене звати Крістіна. Якщо Ти шукаєш не просто весільного координатора, а свого власного організатора весілля, тоді рада буду познайомитись. Я уважно вислухаю і прийму до уваги всі Твої побажання, щодо банкетного залу, Ведучого, оформлення (все до дрібниць), фотографа та відеоператора, музичного супроводу, шоу-програми та багатьох інших важливих деталей, з яких складається ВЕСІЛЛЯ. Оскільки знайома та співпрацюю з багатьма професіоналами своєї справи, познайомлю з ними і Тебе, щоб на Твоєму весіллі були лише найкращі, ті хто до душі. Абсолютно класно, що Наречна часто хоче самостійно організувати своє весілля - тому я максимально сприятиму, щоб Твоя організація була на високому рівні, інколи підказуючи, або аргументуючи чому це краще зробити, а від цього відмовитись, на чому можна заощадити, а чим можна доповнити і персофінікувати. Я не претендую на роль"Організатора Твого весілля", вважай мене своєю правою рукою в створенні такої важливої події в житті, а Організаторами по праву є Наречені, адже саме їх бачення і мрії - картинка, яку отримуємо. На сьогоднішній день вже не є проблемою знайти координатора, ця професія стала популярною і Слава Богу, адже це дає можливість багатьом Парам насолодитись святом, а не перейматись технічними моментами. Чому я?! - я обожнюю те чим займаюсь! Щоб я стала розпорядником та вірним помічником просто зателефонуй 0973492413 , 0999619524.  Познайомимось і вирішиш для себе. або напиши achapovska@gmail.com vk: https://vk.com/kris_achapovska      https://vk.com/vse_dlja_vesillja_lviv      https://vk.com/wedding_in_lviv http://achapovska.blogspot.com/ http://emocijivpodarunok.blogspot.com/ Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний Координатор"

З нами 5 років