По домовленості

Професійний візажист Ольга Левчук

Львів

Фотографії

Детальніше про Професійний візажист Ольга Левчук

Пропоную послуги професійного візажиста в місті Ковель, Львів, містах по Волині на різні випадки життя (весілля, вечірки, випускні, макіяж для фото, відеозйомок, денний макіяж, фотосесії )з використанням різних технік, корекцію і фарбування брів і вій. Проводжу навчання 'Макіяж для себе" в місті Ковель.
Проходила навчання в професійних школах макіяжу:
Школа Макіяжу і Стилю EgoStyle 10.07.12р-13.10.12р.(викладачі Роксолана Кравчук, Тетяна Заставна); Курс "Підвищення кваліфікації".
05.2014р. (викладач Ольга Хахула); Підвищення кваліфікації по макіяжу. Курс "Продвинутий".
Приймала участь в численний майстер-класах провідних візажистів країни: Світлани Візнюк, Ольги Синегиної, Матільди Іноземцевої, Алли Чурі; Вікторії Бессараб, Ольги Хахули..., працювала, як візажист на  Lviv Fashion Week; King Cross Fashion Day; показ "VICTORIAS SECRET" fashion show у Львові; miss Fashion Club 2012 у Львові.
Працюю з професійною косметикою: Atelier A, Make up for Life, Inglot, Stargazer, Graftobian.
Пропоную послуги професійного візажиста в місті Ковель, Львів, містах по Волині на різні випадки життя (весілля, вечірки, випускні, макіяж для фото, відеозйомок, денний макіяж, фотосесії )з використанням різних технік, корекцію і фарбування брів і вій. Проводжу навчання 'Макіяж для себе" в місті Ковель. Проходила навчання в професійних школах макіяжу: Школа Макіяжу і Стилю EgoStyle 10.07.12р-13.10.12р.(викладачі Роксолана Кравчук, Тетяна Заставна); Курс "Підвищення кваліфікації". 05.2014р. (викладач Ольга Хахула); Підвищення кваліфікації по макіяжу. Курс "Продвинутий". Приймала участь в численний майстер-класах провідних візажистів країни: Світлани Візнюк, Ольги Синегиної, Матільди Іноземцевої, Алли Чурі; Вікторії Бессараб, Ольги Хахули..., працювала, як візажист на  Lviv Fashion Week; King Cross Fashion Day; показ "VICTORIAS SECRET" fashion show у Львові; miss Fashion Club 2012 у Львові. Працюю з професійною косметикою: Atelier A, Make up for Life, Inglot, Stargazer, Graftobian.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Професійний візажист Ольга Левчук"

З нами 5 років