По домовленості

Олена Вознюк

Львів

Фотографії

Детальніше про Олена Вознюк

 
- Cтану чудовим другом і радником в плануванні вашого "найщасливішого дня" .
- Іду назустріч парам з цікавими ідеями і пропозиціями.
Моя фототехніка: 
 Я прихильниця природнього світла та живого образу,  при потребі використовую і студійне, яке дозволить отримати  різні світлові схеми. Зйомки здійснюю професійною дзеркальною фотокамерою Canon EOS 5d Mark 3. 
Ряд професійних обєктивів які я використовую при зйомці :Canon 24mm f.1.4, Canon 50mm f.1.2.

 
Пакети послуг на весілля
Пакет 1

- зйомка від ранку до 21:00 .

- кольорокорекція та світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя + художня обробка . А також , творчий та індивідуальний підхдід до кожного весілля.
- диск в фірмовій коробчці або флешка з якісними фотографіями в форматі JPEG - від 600 до 800 фотографій з весільного дня. 

 
Пакет 2 

- зйомка від ранку до 12:00 - 01:00 ночі.

- кольорокорекція та світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя + художня обробка знімків.
А також, творчий та індивідуальний підхдід до кожного весілля
- диск в фірмовій коробчці або флешка з якісними фотографіями в форматі JPEG - від  800 до 1200 фотографій з весільного дня . 

Фотокнига
Додатково можна замовити фотокнигу форматом 30х60, 30х30,25х25 см
або 30х80 см. від 26 розворотів на шовковому чи матовому папері - з різного виду обкладинок (шкіра, фотообкладинка, велюр, з вставкою вашого фото) - дивитись приклади в контакті.
(в книгу поміщається приблизно 80 фотографій різного гатунку - дивитись приклади дизайнів та оформлення)
 

Розписка

Виїздний день Розписки + фотосесії або Love stroy (кольорокорекція та світлокорекція відзнятого матеріалу) Від 200 до 350 оброблених фотографій
 
(Додаткова можна замовити трансляцію фотозвіту  на проекторі в день весілля )
 
Дозйомка в окремий день
Після весільна дозйомка - яка дозволить зробити більше екслюзивних та цікавих фотографій в прекраснихних куточках - добитись цікавих сюжетних та емоційних фото - що урізноманітнить і збагатить фотокнигу (дозволить здійснити ті бажання та ідеї які в весільний день не можливо встигнути) Від 200 до 300 ретеально оброблених фото.
 
КОНТАКТИ:

 
 
Якщо у Вас виникли якісь додаткові запитання чи Ви готові і хотіли б мене запросити, до себе на весілля в якості фотографа, телефонуйте:
  - 093-91-06-769,   098-333-9119
сторінка в контакті  https://vk.com/id84500138- тут ви можете побачити більше моїх робіт і написати мені особисто :)
e-mail: olenkavoznjyk@gmail.com
 
  - Cтану чудовим другом і радником в плануванні вашого "найщасливішого дня" . - Іду назустріч парам з цікавими ідеями і пропозиціями. Моя фототехніка:   Я прихильниця природнього світла та живого образу,  при потребі використовую і студійне, яке дозволить отримати  різні світлові схеми. Зйомки здійснюю професійною дзеркальною фотокамерою Canon EOS 5d Mark 3.  Ряд професійних обєктивів які я використовую при зйомці :Canon 24mm f.1.4, Canon 50mm f.1.2.   Пакети послуг на весілля Пакет 1 - зйомка від ранку до 21:00 . - кольорокорекція та світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя + художня обробка . А також , творчий та індивідуальний підхдід до кожного весілля. - диск в фірмовій коробчці або флешка з якісними фотографіями в форматі JPEG - від 600 до 800 фотографій з весільного дня.    Пакет 2  - зйомка від ранку до 12:00 - 01:00 ночі. - кольорокорекція та світлокорекція всіх фотографій, чистка крупних планів обличчя + художня обробка знімків. А також, творчий та індивідуальний підхдід до кожного весілля - диск в фірмовій коробчці або флешка з якісними фотографіями в форматі JPEG - від  800 до 1200 фотографій з весільного дня .  Фотокнига Додатково можна замовити фотокнигу форматом 30х60, 30х30,25х25 см або 30х80 см. від 26 розворотів на шовковому чи матовому папері - з різного виду обкладинок (шкіра, фотообкладинка, велюр, з вставкою вашого фото) - дивитись приклади в контакті. (в книгу поміщається приблизно 80 фотографій різного гатунку - дивитись приклади дизайнів та оформлення)   Розписка Виїздний день Розписки + фотосесії або Love stroy (кольорокорекція та світлокорекція відзнятого матеріалу) Від 200 до 350 оброблених фотографій   (Додаткова можна замовити трансляцію фотозвіту  на проекторі в день весілля )   Дозйомка в окремий день Після весільна дозйомка - яка дозволить зробити більше екслюзивних та цікавих фотографій в прекраснихних куточках - добитись цікавих сюжетних та емоційних фото - що урізноманітнить і збагатить фотокнигу (дозволить здійснити ті бажання та ідеї які в весільний день не можливо встигнути) Від 200 до 300 ретеально оброблених фото.   КОНТАКТИ:     Якщо у Вас виникли якісь додаткові запитання чи Ви готові і хотіли б мене запросити, до себе на весілля в якості фотографа, телефонуйте:   - 093-91-06-769,   098-333-9119 сторінка в контакті  https://vk.com/id84500138- тут ви можете побачити більше моїх робіт і написати мені особисто :) e-mail: olenkavoznjyk@gmail.com  
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Олена Вознюк FAQ

по домовленості

Ні

Так

Так

Нагороди "Олена Вознюк"

З нами 5 років