По домовленості

Гурт «MARMELAD BAND»

Львів Київ Луцьк Рівне Хмельницький

Детальніше про Гурт «MARMELAD BAND»

"МАРМЕЛАД БЕНД "-один з п'яти НАЙКРАЩИХ ГУРТІВ західної України ! ,за версією престижного глянцю "Майже Одружені" м.Львів . . П'ЯТЬ -років, в незмінному складі !
П'ЯТЬ -професіоналів , дають гарантовано найкращий результат !
Ми ГАРАНТУЄМО ! Ваше весілля ,або інший розважальний захід ,буде виконано теж на -П'ЯТЬ!
За період існування, гурт став дружньою сім'єю однодумців ,та об'їздив всю Західну частину України ,від Києва до Івано-Франківська , неодноразово побував у Польщі .Відпрацьовано нескінченна кількість розважальних заходів : від концертів з численною публікою до закритих вечірок та весіль. Широкий ,різнобічний репертуар не залишить байдужими Ваших гостей та приємно вразить різними манерами виконання. Професійний звук "RCF" (італія) , фієричні світлові прибори та генератори туману ,принесуть насолоду та піднесуть Ваше св'ято до незабутніх вершин!

НАШІ ПЕРЕВАГИ ТА МЕТОДИ ЯКІ ФОРМУЮТЬ ДОСТУПНУ ЦІНОВУ ПОЛІТИКУ ПРИ ВИСОКІЙ ЯКОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ
1. Ми працюємо в LIVE -форматі (виключно живе виконання) що дає перевагу миттєво реагувати на настрій та атмосферу публіки і дозволяє змінювати репертуар - ми не дозволимо Вашим гостям сумувати!
2. Не арендуємо звук та світло- використовуємо повністю своє обладнання .
3. Не винаймаємо світло та звуко-режисера ( Петро Гук -бас гіт. )-професійний зукорежисер із великим досвідом роботи по фаху (не одноразово був запрошений до США для консультацій та проведення відповідальних подій )Чудовий ,якісний звук -гарантовано !
4. Не винаймаємо транспорт- маємо свій транспорт та водія .
5. Усі відео матеріали записані на спеціальну відеокамеру( SONY HDR MV-1) з професійними мікрофонами для того, щоб Ви чули реальний звук (бажано слухати в навушниках) -а не записаний на звукових студіях для реклами і неможливий до реалізації на заходах ,чим ЧАСТО ЗЛОВЖИВАЮТЬ , користуючись некомпетентністю клієнтів .
6. Працюєм, без фонограм та ноутбуків, використовуємо тільки музичні інструменти .
7.Наш побутовий райдер скромний і включає самі необхідні пункти .
8.Ми не один рік на ринку послуг і співпрацюєм з численними ведучими та організаторами яких Вам з радістю порекомендуєм.
!!! МИ ПОВАЖАЄМО ВАС- ТА ПРОПОНУЄМО ЧЕСНІ ТА ПРОЗОРІ МЕТОДИ !!! Про це свідчать численні приємні відгуки вдячних клієнтів, які часто передають наші координати своїм друзям та знайомим - https://vk.com/club76433417
Склад колективу: Іванна Парій (вокал)
Петро Гук (бас, вокал)
Влад Зайцев (гітара)
Роман Томчишин (клавішні, вокал) 
Всеволод Шабадах (ударні )
З задоволенням відповімо на всі Ваші запитання та виконаємо Ваші побажання тел. 0672965679 Роман

https://www.facebook.com/groups/671428422974607
"МАРМЕЛАД БЕНД "-один з п'яти НАЙКРАЩИХ ГУРТІВ західної України ! ,за версією престижного глянцю "Майже Одружені" м.Львів . . П'ЯТЬ -років, в незмінному складі ! П'ЯТЬ -професіоналів , дають гарантовано найкращий результат ! Ми ГАРАНТУЄМО ! Ваше весілля ,або інший розважальний захід ,буде виконано теж на -П'ЯТЬ! За період існування, гурт став дружньою сім'єю однодумців ,та об'їздив всю Західну частину України ,від Києва до Івано-Франківська , неодноразово побував у Польщі .Відпрацьовано нескінченна кількість розважальних заходів : від концертів з численною публікою до закритих вечірок та весіль. Широкий ,різнобічний репертуар не залишить байдужими Ваших гостей та приємно вразить різними манерами виконання. Професійний звук "RCF" (італія) , фієричні світлові прибори та генератори туману ,принесуть насолоду та піднесуть Ваше св'ято до незабутніх вершин! НАШІ ПЕРЕВАГИ ТА МЕТОДИ ЯКІ ФОРМУЮТЬ ДОСТУПНУ ЦІНОВУ ПОЛІТИКУ ПРИ ВИСОКІЙ ЯКОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ 1. Ми працюємо в LIVE -форматі (виключно живе виконання) що дає перевагу миттєво реагувати на настрій та атмосферу публіки і дозволяє змінювати репертуар - ми не дозволимо Вашим гостям сумувати! 2. Не арендуємо звук та світло- використовуємо повністю своє обладнання . 3. Не винаймаємо світло та звуко-режисера ( Петро Гук -бас гіт. )-професійний зукорежисер із великим досвідом роботи по фаху (не одноразово був запрошений до США для консультацій та проведення відповідальних подій )Чудовий ,якісний звук -гарантовано ! 4. Не винаймаємо транспорт- маємо свій транспорт та водія . 5. Усі відео матеріали записані на спеціальну відеокамеру( SONY HDR MV-1) з професійними мікрофонами для того, щоб Ви чули реальний звук (бажано слухати в навушниках) -а не записаний на звукових студіях для реклами і неможливий до реалізації на заходах ,чим ЧАСТО ЗЛОВЖИВАЮТЬ , користуючись некомпетентністю клієнтів . 6. Працюєм, без фонограм та ноутбуків, використовуємо тільки музичні інструменти . 7.Наш побутовий райдер скромний і включає самі необхідні пункти . 8.Ми не один рік на ринку послуг і співпрацюєм з численними ведучими та організаторами яких Вам з радістю порекомендуєм. !!! МИ ПОВАЖАЄМО ВАС- ТА ПРОПОНУЄМО ЧЕСНІ ТА ПРОЗОРІ МЕТОДИ !!! Про це свідчать численні приємні відгуки вдячних клієнтів, які часто передають наші координати своїм друзям та знайомим - https://vk.com/club76433417 Склад колективу: Іванна Парій (вокал) Петро Гук (бас, вокал) Влад Зайцев (гітара) Роман Томчишин (клавішні, вокал)  Всеволод Шабадах (ударні ) З задоволенням відповімо на всі Ваші запитання та виконаємо Ваші побажання тел. 0672965679 Роман https://www.facebook.com/groups/671428422974607
Стиль музики
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

Гурт «MARMELAD BAND» FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт «MARMELAD BAND»"

З нами 5 років