від 1000 $

Кавер група "DELUXE"

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Кавер група "DELUXE"

Найпопулярніші хіти різних напрямів і стилів: POP, LATIN, DISCO 80, ROCK 'N' ROLL, COVERS, WORLD HITS ... й окрема програма - ДЖАЗ! Завжди яскрава, насичена і дуже різноманітна музична програма від одного з найкращих кавер-бендів столиці!
 
Ми спеціалізуємося на живому музичному супроводі: приватних свят та  корпоративних заходів, бранчів, офіційних зустрічей, виставок, презентацій, BTL, рекламних акцій, а також приватних VIP-вечірок, днів народжень, ювілеїв та інших заходів.
 
 
 Ми раді запропонувати Вам:
 
- якісний живий музичний супровід свята;
- індивідуальна музична програма для кожного весілля;
- можливість скомбінувати коктейльну музику для аперетиву та влаштувати живу "дискотеку";
- гнучкий бюджет;
-  спеціальний репертуар для весілля;
- попередня консультація з організації музичної програми для молодят;
- допомога з організації звукового та світового обладнання;
- якісне виконання від професійних музикантів та гарний настрій!
 
 
Музична група "DELUXE" представлена музичним агентством "KOFFEIN".
Будемо раді розділити свято разом з Вами!
Найпопулярніші хіти різних напрямів і стилів: POP, LATIN, DISCO 80, ROCK 'N' ROLL, COVERS, WORLD HITS ... й окрема програма - ДЖАЗ! Завжди яскрава, насичена і дуже різноманітна музична програма від одного з найкращих кавер-бендів столиці!   Ми спеціалізуємося на живому музичному супроводі: приватних свят та  корпоративних заходів, бранчів, офіційних зустрічей, виставок, презентацій, BTL, рекламних акцій, а також приватних VIP-вечірок, днів народжень, ювілеїв та інших заходів.      Ми раді запропонувати Вам:   - якісний живий музичний супровід свята; - індивідуальна музична програма для кожного весілля; - можливість скомбінувати коктейльну музику для аперетиву та влаштувати живу "дискотеку"; - гнучкий бюджет; -  спеціальний репертуар для весілля; - попередня консультація з організації музичної програми для молодят; - допомога з організації звукового та світового обладнання; - якісне виконання від професійних музикантів та гарний настрій!     Музична група "DELUXE" представлена музичним агентством "KOFFEIN". Будемо раді розділити свято разом з Вами!
Ціна
Зв'язок з нами:

Кавер група "DELUXE" FAQ

1000$

Нагороди "Кавер група "DELUXE""

З нами 5 років