По домовленості

MUST HAVE beauty style group

Київ

Фотографії

Детальніше про MUST HAVE beauty style group

Вашій увазі студія весільної зачіски і макіяжу MUST HAVE beauty style group.
У нас Ви можете замовити будь-якої складності весільну зачіску і макіяж. Працюючи в парі наші майстри виконають цілісний образ за 1 годину, що істотно заощадить Ваш дорогоцінний час, тим більше у весільний день. Ви можете замовити виїзд майстрів до себе додому, або отримати дану послугу в нашій в студії.
Також ми виконуємо наступні макіяжу та зачісок (коктейльні, дитячі, вечірні, ділові, і тд.) Для будь-якого свята чи заходу у Вашому житті.
Перед весіллям подбайте про ваші брови. Зробіть якісну корекцію, моделювання, реставрацію та фарбування, в чому Вам допоможуть наші спеціалісти.
Якщо Вас цікавить як підготувати шкіру свого обличчя перед Вашим Весільним днем - Ви можете звернутися до нашого косметолога, яка залюбки Вам допоможить в цьому важливому питанні.
Вашій увазі студія весільної зачіски і макіяжу MUST HAVE beauty style group. У нас Ви можете замовити будь-якої складності весільну зачіску і макіяж. Працюючи в парі наші майстри виконають цілісний образ за 1 годину, що істотно заощадить Ваш дорогоцінний час, тим більше у весільний день. Ви можете замовити виїзд майстрів до себе додому, або отримати дану послугу в нашій в студії. Також ми виконуємо наступні макіяжу та зачісок (коктейльні, дитячі, вечірні, ділові, і тд.) Для будь-якого свята чи заходу у Вашому житті. Перед весіллям подбайте про ваші брови. Зробіть якісну корекцію, моделювання, реставрацію та фарбування, в чому Вам допоможуть наші спеціалісти. Якщо Вас цікавить як підготувати шкіру свого обличчя перед Вашим Весільним днем - Ви можете звернутися до нашого косметолога, яка залюбки Вам допоможить в цьому важливому питанні.
Зв'язок з нами: