від 600 $

Майя Титаренко

Київ

Детальніше про Майя Титаренко

Захоплююсь фотографієїю з 2003 року, займаюсь професійно з 2009. Вже понад 140 пар довірили мені своє весілля. Якщо Ви цінуюте фотографію так як і я, то в нас вийдуть чудові фотографії :)
В роботі використовую зеркальну камеру Nikon d700 та набір світосильних об'єктивів з фіксованою фокусною відстанню + додаткове освітлення (відзеркалювач, софтбокс, фотопарасолька). Працюю в парі з ассистентом, який незамінний при користуванні додатковими джерелами освітлення.
Всі фотографії проходять обробку, результатом нашої роботі стане ДВД-диск з авторською обкладинкою та роздруковані фотографії. Також є можливість замовити фотокнигу.
Працюю як у Києві так і по всій Україні.
Особливо буду рада молодятам зі Львова :)
Ваш фотограф, Майя Титаренко
Захоплююсь фотографієїю з 2003 року, займаюсь професійно з 2009. Вже понад 140 пар довірили мені своє весілля. Якщо Ви цінуюте фотографію так як і я, то в нас вийдуть чудові фотографії :) В роботі використовую зеркальну камеру Nikon d700 та набір світосильних об'єктивів з фіксованою фокусною відстанню + додаткове освітлення (відзеркалювач, софтбокс, фотопарасолька). Працюю в парі з ассистентом, який незамінний при користуванні додатковими джерелами освітлення. Всі фотографії проходять обробку, результатом нашої роботі стане ДВД-диск з авторською обкладинкою та роздруковані фотографії. Також є можливість замовити фотокнигу. Працюю як у Києві так і по всій Україні. Особливо буду рада молодятам зі Львова :) Ваш фотограф, Майя Титаренко
Ціна
Зв'язок з нами:

Майя Титаренко FAQ

600$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Майя Титаренко"

З нами 5 років