По домовленості

Професійна музика

Львів

Детальніше про Професійна музика

Пропонуємо професійний та якісний музично-вокальний супровід ваших святкових подій - мелодії і пісні в залежності від смаків замовника. Можливий акомпанемент застільних пісень під акордеон. За бажанням клієнта ведемо програму. Пропонуємо також варіанти з жіночим вокалом та тамадою.
   Крім того, займаємось професійним озвучуванням будь-яких заходів - концерти, акції, виступи, музичні заставки та інше. При бажанні замовника робимо попереднє прослуховування.
     Напрацьований досвід у всіх перелічених напрямках. Оплата по домовленості.   0674365843  (Любомир)                                                                                                                                   
 
Пропонуємо професійний та якісний музично-вокальний супровід ваших святкових подій - мелодії і пісні в залежності від смаків замовника. Можливий акомпанемент застільних пісень під акордеон. За бажанням клієнта ведемо програму. Пропонуємо також варіанти з жіночим вокалом та тамадою.    Крім того, займаємось професійним озвучуванням будь-яких заходів - концерти, акції, виступи, музичні заставки та інше. При бажанні замовника робимо попереднє прослуховування.      Напрацьований досвід у всіх перелічених напрямках. Оплата по домовленості.   0674365843  (Любомир)                                                                                                                                     
Ціна
Зв'язок з нами:

Професійна музика FAQ

по домовленості

Нагороди "Професійна музика"

З нами 5 років