від 1500 $

Lemberg Hills

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Lemberg Hills

 
У вас весілля, веселий корпоратив або просто п'ятничний відрив на дні народження? Ви шукаєте музичний драйв? Не варто далеко ходити!
Гурт "Lemberg Hills" можє з легкістю зіграти запальну попсу в дискоклубі, рухливий рок-н-рол на вечірці, драйвовий рок в пивному пабі і навіть стриманий джаз на офіційному прийомі. Так-так ! Під звуки "Lemberg Hills" складно просто пританцьовувати, ноги скачуть самі собою, душа у всю підспівує давно улюблені пісні, а тіло видає такі піруети, які не снилися навіть артистам балету! Танцювати, так танцювати!
На вас чекають харизматичний тромбоно-вокаліст, віртуозний соло-гитарист, потужня барабано-басова секція атакож неперевершено-яскравий,дуже приємний вокал солістки гурту Lemberg Hills!
 
  У вас весілля, веселий корпоратив або просто п'ятничний відрив на дні народження? Ви шукаєте музичний драйв? Не варто далеко ходити! Гурт "Lemberg Hills" можє з легкістю зіграти запальну попсу в дискоклубі, рухливий рок-н-рол на вечірці, драйвовий рок в пивному пабі і навіть стриманий джаз на офіційному прийомі. Так-так ! Під звуки "Lemberg Hills" складно просто пританцьовувати, ноги скачуть самі собою, душа у всю підспівує давно улюблені пісні, а тіло видає такі піруети, які не снилися навіть артистам балету! Танцювати, так танцювати! На вас чекають харизматичний тромбоно-вокаліст, віртуозний соло-гитарист, потужня барабано-басова секція атакож неперевершено-яскравий,дуже приємний вокал солістки гурту Lemberg Hills!  
Ціна
Зв'язок з нами:

Lemberg Hills FAQ

1500$

Нагороди "Lemberg Hills"

З нами 5 років