По домовленості

La Dolce Vita

Львів

Детальніше про La Dolce Vita

Хочете організувати незабутнє свято і провести цей день безтурботно, спокійно і дійсно радісно?! Звертайтесь, з радістю допоможемо реалізувати ваші ідеї та втілити в реальність вашу заповітну мрію ідеального свята!
Перелік наших послуг:
-        Організація свят;
-        Координація свят;
-        Організація весілля під ключ;
-        Виготовлення запрошень, посадкових карток, коробочок на солодке, карток подяки, бонбоньєрок та ін.;
-        Оформлення виїзної церемонії, залу та столів, бокалів та багато іншого;
-        Весільні декори, декорування фотосесій та різноманітних свят, урочистих подій та ін…. 
З великим задоволенням спробуємо реалізувати ваші мрії та побажання, готові виготовляти, оформляти, втілювати в життя щось нове та неповторне за вашими та своїми задумами, відкриті для нових ідей та усього цікавого.
Хочете організувати незабутнє свято і провести цей день безтурботно, спокійно і дійсно радісно?! Звертайтесь, з радістю допоможемо реалізувати ваші ідеї та втілити в реальність вашу заповітну мрію ідеального свята! Перелік наших послуг: -        Організація свят; -        Координація свят; -        Організація весілля під ключ; -        Виготовлення запрошень, посадкових карток, коробочок на солодке, карток подяки, бонбоньєрок та ін.; -        Оформлення виїзної церемонії, залу та столів, бокалів та багато іншого; -        Весільні декори, декорування фотосесій та різноманітних свят, урочистих подій та ін….  З великим задоволенням спробуємо реалізувати ваші мрії та побажання, готові виготовляти, оформляти, втілювати в життя щось нове та неповторне за вашими та своїми задумами, відкриті для нових ідей та усього цікавого.
Зв'язок з нами: