По домовленості

KvitKava

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про KvitKava

 
Найквітковіші кенді-бари від "Квіткава"

Неймовірно смачні солодощі, в поєднанні з дизайнерськими елементами декору, нікого не залишать байдужими. 
Асортимент, кількість та наповнення можна змінювати відповідно до побажань. Усі тістечка декоруються в стилі та палітрі весілля. 
 
Для зручності підготували для Вас індивідуальні та пакетні пропозиції. Готуємо дегустаційні набори та пробні торти.

 
Дизайнерський декор:
 
Варіант №1 «Солодке дерево»
 
Потрапити в солодкий сад – це можливо!
Казкове дерево, що пригощатиме солодощами, не залишить гостей байдужими. Розміщені на різних рівнях смаколики займатимуть почесне місце на декоративних гойдалках.
Це дасть змогу роздивитись весь асортимент і обрати найбажаніші тістечка. І навіть ближче до закінчення свята вона не здаватиметься пустим одиноким столом.
Солодке дереаво – це міні-атракція.
Завдяки ньому - ми згадаємо казки, давно відомі з дитинства, і спробуємо їх на смак.
 
 
Варіант №2 «Казкова Карусель»
 
Найсмачніша частина свята – це зона із солодощами.
Наповнені ягідними відтінками, вони підкреслюють тематику та створюють незабутню атмосферу. А розміщується цей солодкий вибух смаків на дивовижній каруселі.
Рухомі елементи додають зоні особливого шарму. Кожен гість з легкістю обере своє улюблене тістечко, адже розміщені вони на різних рівнях, що допомагає оглянути кожне.
Солодка карусель – це не просто декорація, це чудовий інтерактив для дорослих та дітей, де на кожного чекає смачний подарунок. 
 
 
Також запрошуємо скуштувати солодощі до нас в кав'ярню за адресою вул. Волошина 2.Або ж телефонуйте за детальнішою інформацією: тел. 068 212 80 50
 
Вам обов'язково сподобається! 
  Найквітковіші кенді-бари від "Квіткава" Неймовірно смачні солодощі, в поєднанні з дизайнерськими елементами декору, нікого не залишать байдужими.  Асортимент, кількість та наповнення можна змінювати відповідно до побажань. Усі тістечка декоруються в стилі та палітрі весілля.    Для зручності підготували для Вас індивідуальні та пакетні пропозиції. Готуємо дегустаційні набори та пробні торти.   Дизайнерський декор:   Варіант №1 «Солодке дерево»   Потрапити в солодкий сад – це можливо! Казкове дерево, що пригощатиме солодощами, не залишить гостей байдужими. Розміщені на різних рівнях смаколики займатимуть почесне місце на декоративних гойдалках. Це дасть змогу роздивитись весь асортимент і обрати найбажаніші тістечка. І навіть ближче до закінчення свята вона не здаватиметься пустим одиноким столом. Солодке дереаво – це міні-атракція. Завдяки ньому - ми згадаємо казки, давно відомі з дитинства, і спробуємо їх на смак.     Варіант №2 «Казкова Карусель»   Найсмачніша частина свята – це зона із солодощами. Наповнені ягідними відтінками, вони підкреслюють тематику та створюють незабутню атмосферу. А розміщується цей солодкий вибух смаків на дивовижній каруселі. Рухомі елементи додають зоні особливого шарму. Кожен гість з легкістю обере своє улюблене тістечко, адже розміщені вони на різних рівнях, що допомагає оглянути кожне. Солодка карусель – це не просто декорація, це чудовий інтерактив для дорослих та дітей, де на кожного чекає смачний подарунок.      Також запрошуємо скуштувати солодощі до нас в кав'ярню за адресою вул. Волошина 2.Або ж телефонуйте за детальнішою інформацією: тел. 068 212 80 50   Вам обов'язково сподобається! 
Зв'язок з нами: