По домовленості

Коровайний Дім Март

Львів

Фотографії

Детальніше про Коровайний Дім Март

Випікаємо короваї та весільні торти на замовлення:

в українському стилі
в європейському стилі
пропонуємо різноманітні фуршетні тістечка з оригінальним оформленням та весільну випічку.
приймаємо замовлення на виготовлення тортів різної тематики

Торти на замовлення – це не тільки найкращий подарунок для друзів, але й цікавий та смачний сюрприз. У нашому асортименті постійно великий та різноманітний вибір короваїв і тортів на замовлення. Це і  весільні короваї; весільні, дитячі, ювілейні, тематичні торти до найближчих свят. Ми також пропонуємо тістечка, інші кондитерські вироби, різноманітну випічку з доставкою для реалізації в магазинах, ресторанах, кафе, клубах та інших торгівельних точках.
Ви можете вибрати будь-який варіант оздоблення із нашої галереї. "Коровайний Дім Март" передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, по бажанню, наші майстри тільки для Вас розроблять абсолютно новий дизайн у відповідності з Вашими смаками та побажаннями. Професійні кондитери реалізують в життя Вашу солодку ідею, створивши торт Вашої мрії.  Для приготування всіх виробів, ми використовуємо лише натуральні продукти, а смак Ви можете обрати на свій розсуд у розділі"Перелік смаків" на нашому сайті. 
Святкові ексклюзивні торти, короваї на замовлення, що виготовляються у нашій кондитерській фірмі, можна порівняти з витвором мистецтва. Наші кондитери вкладають душу, помножену на талант в кожну роботу. Дивовижний аромат, вишукана кондитерське майстерність подарують Вам багато приємних моментів та захоплених поглядів.
Випікаємо короваї та весільні торти на замовлення: в українському стилі в європейському стилі пропонуємо різноманітні фуршетні тістечка з оригінальним оформленням та весільну випічку. приймаємо замовлення на виготовлення тортів різної тематики Торти на замовлення – це не тільки найкращий подарунок для друзів, але й цікавий та смачний сюрприз. У нашому асортименті постійно великий та різноманітний вибір короваїв і тортів на замовлення. Це і  весільні короваї; весільні, дитячі, ювілейні, тематичні торти до найближчих свят. Ми також пропонуємо тістечка, інші кондитерські вироби, різноманітну випічку з доставкою для реалізації в магазинах, ресторанах, кафе, клубах та інших торгівельних точках. Ви можете вибрати будь-який варіант оздоблення із нашої галереї. "Коровайний Дім Март" передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, по бажанню, наші майстри тільки для Вас розроблять абсолютно новий дизайн у відповідності з Вашими смаками та побажаннями. Професійні кондитери реалізують в життя Вашу солодку ідею, створивши торт Вашої мрії.  Для приготування всіх виробів, ми використовуємо лише натуральні продукти, а смак Ви можете обрати на свій розсуд у розділі"Перелік смаків" на нашому сайті.  Святкові ексклюзивні торти, короваї на замовлення, що виготовляються у нашій кондитерській фірмі, можна порівняти з витвором мистецтва. Наші кондитери вкладають душу, помножену на талант в кожну роботу. Дивовижний аромат, вишукана кондитерське майстерність подарують Вам багато приємних моментів та захоплених поглядів.
Послуги
Зв'язок з нами:

Коровайний Дім Март FAQ

по домовленості