від 50 $

ВЕСІЛЬНА CТУДІЯ - КІСІЛЬ

Львів

Фотографії

Детальніше про ВЕСІЛЬНА CТУДІЯ - КІСІЛЬ

Агенція весільного декору - KISIL (Кісіль Дизайн) - запрошує вас на чашечку кави де ми у затишній атмосфері  по пліткуємо про ваше майбутнє весілля. Розпочнемо з вибору букета нареченої, підберемо квітку, створимо ваш стиль, запропонуємо оформлення весільного кортежу. Розкажіть нам, як має виглядати двір та брама молодої для зустрічі молодого, як створити казкову атмосферу в церкві(доріжки,колони, квіти та свічки), виїзна церемонія стане справжньою родзинкою вашого весілля, ресторан – оформлений квітами, тканиною та декором -  запам’ятається вашим рідним, а фото та відеокамери  збережуть миті вашого розкішного свята.  
   Замовляйте, на своє весілля, що завгодно, ми не обмежуємо вас у тематиці чи кольорах вашого весілля, навпаки закликаємо вас мріяти, а KISIL DESIGN допоможе - це реалізувати.  Більше про нас на якщо кортить/дзвоніть, ми чекаємо вас на кавуJ за адресою м. Львів ТЦ Південний Весільний дім 2 пов салон 25тел 0976150150.
Агенція весільного декору - KISIL (Кісіль Дизайн) - запрошує вас на чашечку кави де ми у затишній атмосфері  по пліткуємо про ваше майбутнє весілля. Розпочнемо з вибору букета нареченої, підберемо квітку, створимо ваш стиль, запропонуємо оформлення весільного кортежу. Розкажіть нам, як має виглядати двір та брама молодої для зустрічі молодого, як створити казкову атмосферу в церкві(доріжки,колони, квіти та свічки), виїзна церемонія стане справжньою родзинкою вашого весілля, ресторан – оформлений квітами, тканиною та декором -  запам’ятається вашим рідним, а фото та відеокамери  збережуть миті вашого розкішного свята.      Замовляйте, на своє весілля, що завгодно, ми не обмежуємо вас у тематиці чи кольорах вашого весілля, навпаки закликаємо вас мріяти, а KISIL DESIGN допоможе - це реалізувати.  Більше про нас на якщо кортить/дзвоніть, ми чекаємо вас на кавуJ за адресою м. Львів ТЦ Південний Весільний дім 2 пов салон 25тел 0976150150.
Зв'язок з нами:

Нагороди "ВЕСІЛЬНА CТУДІЯ - КІСІЛЬ"

З нами 5 років