від 800 $

JUKEBOX COVER BAND

Львів

Детальніше про JUKEBOX COVER BAND

Бажаєте зробити ваше свято по-особливому яскравим, драйвовим та незабутнім? Професійний кавер-гурт "Jukebox" пропонує вам якісне музичне шоу. 
Насолоджуйтесь улюбленими піснями: запальний рок-н-рол 50-х, диско 80-х, найсучасніші світові та українські хіти, народні пісні в оригінальному авторському аранжуванні. Драйвова енергетика й творчий підхід до музичного оформлення за помірну ціну – саме таку формулу дає гурт Jukebox. Обирайте з широкого переліку нашого репертуару саме те, що сподобається вам та вашим гостям. Ми гнучко підлаштуємось під ваші потреби: від коротких корпоративних сетів до багатогодинної програми. Кавер-гурт "Jukebox" створює незабутнє свято! Звертайтесь! Ми використовуємо 100% живий звук без семплів, плейбеків і фонограм. В ціну входить робота звукорежисера, світлооператора та установка професійного звукового та світлового обладнання. :) Також співрацюємо з ведучими і можемо порадити вам на весілля гарних кандидатів.Склад гурту:Марія (вокал)Артем (вокал, електрогітара, акустична гітара)Антоніо (барабанна установка)Святослав (бас-гітара)Іван (піаніно, орган, синтезатори)
Бажаєте зробити ваше свято по-особливому яскравим, драйвовим та незабутнім? Професійний кавер-гурт "Jukebox" пропонує вам якісне музичне шоу.  Насолоджуйтесь улюбленими піснями: запальний рок-н-рол 50-х, диско 80-х, найсучасніші світові та українські хіти, народні пісні в оригінальному авторському аранжуванні. Драйвова енергетика й творчий підхід до музичного оформлення за помірну ціну – саме таку формулу дає гурт Jukebox. Обирайте з широкого переліку нашого репертуару саме те, що сподобається вам та вашим гостям. Ми гнучко підлаштуємось під ваші потреби: від коротких корпоративних сетів до багатогодинної програми. Кавер-гурт "Jukebox" створює незабутнє свято! Звертайтесь! Ми використовуємо 100% живий звук без семплів, плейбеків і фонограм. В ціну входить робота звукорежисера, світлооператора та установка професійного звукового та світлового обладнання. :) Також співрацюємо з ведучими і можемо порадити вам на весілля гарних кандидатів.Склад гурту:Марія (вокал)Артем (вокал, електрогітара, акустична гітара)Антоніо (барабанна установка)Святослав (бас-гітара)Іван (піаніно, орган, синтезатори)
Ціна
Зв'язок з нами:

JUKEBOX COVER BAND FAQ

800$

Нагороди "JUKEBOX COVER BAND"

З нами 5 років