По домовленості

Інтернет магазин коктейльних і вечірніх суконь ТМ

Одеса Львів

Детальніше про Інтернет магазин коктейльних і вечірніх суконь ТМ

 
Маємо честь запросити Вас у світ жіночності і краси від українського виробника коктейльних і вечірніх суконь ТМ Enigma. У колекції є і маленьке коктейльне плаття - сьогодні це вбрання стало вже класикою. А справжньою легендою цей наряд робить саме його універсальність. Адже його жінка може одягнути на будь-який захід - на корпоративну вечірку, в ресторан, в театр. Туди, де не потрібно строгий вечірній дрес-код. Ми пропонуємо Вам найостанніші новинки коктейльних суконь Не забуваємо ми і про бал в школі, коледжі або інституті - знаменні події в житті дівчини. Плаття для випускного вечора покликане підкреслити свіжість, легкість і енергію юної душі. Дизайнери ТМ Enigma пропонують вчорашнім ученицям і студенткам випускні сукні, створені відповідно до останніх течіями вечірньої моди. Музою колекції стали дівчата з конфігурацією більше стандартних 90-60-90. Підкреслити жіночні вигини, звернути увагу на плавність ліній і присутність форм - ось головне завдання суконь цієї колекції. Пропонуємо на вигідних умови придбати модний одяг від виробника оптом!
 З колекцією і умовами придбання можна ознайомитися на сайті компанії enigma.org.ua, оптовим покупцям в шапці сайту необхідно налаштувати функцію ОПТ.
 
  Маємо честь запросити Вас у світ жіночності і краси від українського виробника коктейльних і вечірніх суконь ТМ Enigma. У колекції є і маленьке коктейльне плаття - сьогодні це вбрання стало вже класикою. А справжньою легендою цей наряд робить саме його універсальність. Адже його жінка може одягнути на будь-який захід - на корпоративну вечірку, в ресторан, в театр. Туди, де не потрібно строгий вечірній дрес-код. Ми пропонуємо Вам найостанніші новинки коктейльних суконь Не забуваємо ми і про бал в школі, коледжі або інституті - знаменні події в житті дівчини. Плаття для випускного вечора покликане підкреслити свіжість, легкість і енергію юної душі. Дизайнери ТМ Enigma пропонують вчорашнім ученицям і студенткам випускні сукні, створені відповідно до останніх течіями вечірньої моди. Музою колекції стали дівчата з конфігурацією більше стандартних 90-60-90. Підкреслити жіночні вигини, звернути увагу на плавність ліній і присутність форм - ось головне завдання суконь цієї колекції. Пропонуємо на вигідних умови придбати модний одяг від виробника оптом!  З колекцією і умовами придбання можна ознайомитися на сайті компанії enigma.org.ua, оптовим покупцям в шапці сайту необхідно налаштувати функцію ОПТ.  
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Нагороди "Інтернет магазин коктейльних і вечірніх суконь ТМ "

З нами 5 років