від 350 $

Гурт "На всяк смак"

Львів

Відео

Детальніше про Гурт "На всяк смак"

Гурт "На всяк смак" - це колектив із трьох музикантів, кожен із яких уже встиг попрацювати в кількох різних командах, набратися досвіду та зараз активно працювати в сторону розвитку теперішнього колективу, збагачення репертуару та покращення загальної якості звучання.
Ми стараємося, щоб наш клієнт залишився задоволений всім, що ми можемо запропонувати. Весілля, приватні вечірки, дні народження, корпоративи, випускні вечори, хрестини – ми постараємось максимально вдало підібрати репертуар та спосіб проведення свята згідно Ваших побажань.
Серед наших послуг:

попередній підбір стилю забави та репертуару;
попереднє узгодження звучання конкретних композицій на забаві та вибір композиції для першого танцю на весіллі;
зустріч гостей при вході (зустрічний марш під супровід акордеона та скрипки);
музична забава з гостями під час застілля (акордеон, скрипка);
веселі конкурси під час танців та застілля;
проведення основних традиційних церемоній;
додаткове замовлення інших колективів (троїсті музики, ансамбль бандуристів та ін.)

Будьте впевнені, що, замовивши гурт "На всяк смак", Ви отримаєте неповторну насолоду та незабутні враження від Вашого свята!
Гурт "На всяк смак" - це колектив із трьох музикантів, кожен із яких уже встиг попрацювати в кількох різних командах, набратися досвіду та зараз активно працювати в сторону розвитку теперішнього колективу, збагачення репертуару та покращення загальної якості звучання. Ми стараємося, щоб наш клієнт залишився задоволений всім, що ми можемо запропонувати. Весілля, приватні вечірки, дні народження, корпоративи, випускні вечори, хрестини – ми постараємось максимально вдало підібрати репертуар та спосіб проведення свята згідно Ваших побажань. Серед наших послуг: попередній підбір стилю забави та репертуару; попереднє узгодження звучання конкретних композицій на забаві та вибір композиції для першого танцю на весіллі; зустріч гостей при вході (зустрічний марш під супровід акордеона та скрипки); музична забава з гостями під час застілля (акордеон, скрипка); веселі конкурси під час танців та застілля; проведення основних традиційних церемоній; додаткове замовлення інших колективів (троїсті музики, ансамбль бандуристів та ін.) Будьте впевнені, що, замовивши гурт "На всяк смак", Ви отримаєте неповторну насолоду та незабутні враження від Вашого свята!
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт "На всяк смак" FAQ

350$

Нагороди "Гурт "На всяк смак""

З нами 5 років