По домовленості

Гуцульська Гражда

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Гуцульська Гражда

Якщо ви хочете  відсвяткувати своє весілля в найкращих українських та європейських традиціях, запрошуємо Вас до «Гуцульської Гражди».
Мальовнича природа, чудовий інтер'єр, вишукане обслуговування, смачна українська та європейська  кухня зроблять Ваше весілля справжнім незабутнім святом. Ресторан знаходиться на території двох мальовничих озер, проте майже в самому центрі міста Львова. Територія закладу гарно оздоблена, відвідувачам буде приємно пройтися вузькими карпатськими стежками, помилуватися заходом сонця та усамітнитися в затишних куточках навколо озера.
    Ми пропонуємо:
·         ресторан на 120 гостей з окремим залом для танців;
·         корчма з літнім майданчиком під накриттям на 50 гостей,  місце для танців просто неба;
·         автостоянка;
·         дитячий майданчик;
·         охорона;
·                 Wi Fi;
·         можливість організації на території  закладу виїзної розписки та проведення весільної фотосесії;
·         мальовнича природа та колоритний інтер’єр .
 
* Надаємо знижки на святкування весіль в п'ятницю та неділю!
 
  Етно-ресторація «Гуцульська Гражда» це ідеальне місце для святкування весіль, бенкетів, корпоративів, а також романтичних зустрічей. Ми завжди на сторожі вишуканого смаку та національного духу!
   Веб-сайт http://guculska-grazhda.lviv.ua/
   Mail info@guculska-grazhda.lviv.ua
   Facebook https://www.facebook.com/guculska.grazhda

   Vk.com http://vk.com/guculskagrazhda
Якщо ви хочете  відсвяткувати своє весілля в найкращих українських та європейських традиціях, запрошуємо Вас до «Гуцульської Гражди». Мальовнича природа, чудовий інтер'єр, вишукане обслуговування, смачна українська та європейська  кухня зроблять Ваше весілля справжнім незабутнім святом. Ресторан знаходиться на території двох мальовничих озер, проте майже в самому центрі міста Львова. Територія закладу гарно оздоблена, відвідувачам буде приємно пройтися вузькими карпатськими стежками, помилуватися заходом сонця та усамітнитися в затишних куточках навколо озера.     Ми пропонуємо: ·         ресторан на 120 гостей з окремим залом для танців; ·         корчма з літнім майданчиком під накриттям на 50 гостей,  місце для танців просто неба; ·         автостоянка; ·         дитячий майданчик; ·         охорона; ·                 Wi Fi; ·         можливість організації на території  закладу виїзної розписки та проведення весільної фотосесії; ·         мальовнича природа та колоритний інтер’єр .   * Надаємо знижки на святкування весіль в п'ятницю та неділю!     Етно-ресторація «Гуцульська Гражда» це ідеальне місце для святкування весіль, бенкетів, корпоративів, а також романтичних зустрічей. Ми завжди на сторожі вишуканого смаку та національного духу!    Веб-сайт http://guculska-grazhda.lviv.ua/    Mail info@guculska-grazhda.lviv.ua    Facebook https://www.facebook.com/guculska.grazhda    Vk.com http://vk.com/guculskagrazhda
Зв'язок з нами:

Нагороди "Гуцульська Гражда"

З нами 5 років