від 400 $

Graf

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Graf

          Все наше життя - послідовність кадрів які змінюються і це відбиваються в наших спогадах. Одні кадри з часом «тьмяніють», а інші «стираються» з пам'яті назавжди! І як іноді хочеться знову пережити минулі моменти свого життя, згадати себе в молодості, своїх дітей, друзів. Дістається фотоальбом або сімейний відеофільм, проглядається і відбувається занурення у власні спогади ... Хочеться поділитися своїми переживаннями з рідними, друзями, колегами по роботі! І чим якісніше наявний у Вас фото та відео матеріал, тим більшій кількості людей його хочеться показати: адже кожен перегляд або показ - це Ваша пам'ять!

            Для Вас ми проведемо професійну відео та фото зйомку будь-якої події Вашого життя: будь то весілля, вінчання, ювілей, день народження, корпоративний захід, ранок в дитячому саду або випускний у школі чи вузі.

            Де б Ви не перебували: в місті Львові чи області або в іншому місті України, ми завжди зможемо прийти до Вас і провести фото та відео зйомку професійно, враховуючи Ваші побажання, смаки і переваги!
          Все наше життя - послідовність кадрів які змінюються і це відбиваються в наших спогадах. Одні кадри з часом «тьмяніють», а інші «стираються» з пам'яті назавжди! І як іноді хочеться знову пережити минулі моменти свого життя, згадати себе в молодості, своїх дітей, друзів. Дістається фотоальбом або сімейний відеофільм, проглядається і відбувається занурення у власні спогади ... Хочеться поділитися своїми переживаннями з рідними, друзями, колегами по роботі! І чим якісніше наявний у Вас фото та відео матеріал, тим більшій кількості людей його хочеться показати: адже кожен перегляд або показ - це Ваша пам'ять!             Для Вас ми проведемо професійну відео та фото зйомку будь-якої події Вашого життя: будь то весілля, вінчання, ювілей, день народження, корпоративний захід, ранок в дитячому саду або випускний у школі чи вузі.             Де б Ви не перебували: в місті Львові чи області або в іншому місті України, ми завжди зможемо прийти до Вас і провести фото та відео зйомку професійно, враховуючи Ваші побажання, смаки і переваги!
Ціна
Зв'язок з нами:

Graf FAQ

400$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Graf"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті