від 48 $

Готель "Мир"

Київ

Фотографії

Детальніше про Готель "Мир"

Весілля – це важлива і пам’ятна подія в житті молодят.
Готель «Мир» пропонує зробити цей день незабутнім та особливим.
Готель «Мир» 3*** розташований у мальовничій частині Києва, поряд з Голосіївським парком, в десяти хвилинах від історичного центру міста і в одній хвилині ходьби від станції метро Голосіівська.
До Ваших послуг 138 комфортабельних номери категорій економ – та бізнес-класу. Номери оснащені кондиціонером, холодильником, ванною кімнатою (або душем), супутниковим телебаченням, телефоном з міжнародним виходом, Wi-Fi мережею з покриттям всієї території.
Весільна пропозиція для молодят*:
• знижка -20% на номери категорій Люкс, Люкс апартаменти та Апартаменти • безкоштовний пізній виїзд (до 18.00) • подарунок від готелю – пляшка шампанського і фрукти.
Весілля – це важлива і пам’ятна подія в житті молодят. Готель «Мир» пропонує зробити цей день незабутнім та особливим. Готель «Мир» 3*** розташований у мальовничій частині Києва, поряд з Голосіївським парком, в десяти хвилинах від історичного центру міста і в одній хвилині ходьби від станції метро Голосіівська. До Ваших послуг 138 комфортабельних номери категорій економ – та бізнес-класу. Номери оснащені кондиціонером, холодильником, ванною кімнатою (або душем), супутниковим телебаченням, телефоном з міжнародним виходом, Wi-Fi мережею з покриттям всієї території. Весільна пропозиція для молодят*: • знижка -20% на номери категорій Люкс, Люкс апартаменти та Апартаменти • безкоштовний пізній виїзд (до 18.00) • подарунок від готелю – пляшка шампанського і фрукти.
Зв'язок з нами: