По домовленості

Запрошення та бонбоньєрки ручної роботи Базів Наді

Львів

Фотографії

Детальніше про Запрошення та бонбоньєрки ручної роботи Базів Наді

Весільні аксесуари, запршення, торти та подарункові сувеніри.
  - Унікальні елементи декору і весільні аксесуари: запрошення, бонбоньерки, розсадкові кртки, весільні келихи, декоровані пляшки шампанського, свічки для обряду вінчання та запалювання сімейного вогнища, подушечки для кілець, скриньки для грошей та ін
  - Ексклюзивне оформлення пляшок для свят та ювілеїв.
______________________________________________
 
Подарунки та весільні атрибути ручної роботи підкреслять Ваше особливе ставлення до винуватця торжества. Нам знадобиться не багато часу, щоб зрозуміти і реалізувати ваші бажання. Ви самі вирішуєте, які стиль і жанр вам ближче - може бути класичний, в національній традиції, або сучасної, авангардної, або зовсім екзотичної, або в дусі якої  небудь історичної епохи. Від Вашого внутрішнього світу залежить, що з цього Ви виберете. З нами Вам не варто турбуватися про кінцевому результаті - ми гарантуємо, що ви будете задоволені! Наш унікальний дизайн захоплює дух, залишає незабутнє враження.
Весільні аксесуари, запршення, торти та подарункові сувеніри.   - Унікальні елементи декору і весільні аксесуари: запрошення, бонбоньерки, розсадкові кртки, весільні келихи, декоровані пляшки шампанського, свічки для обряду вінчання та запалювання сімейного вогнища, подушечки для кілець, скриньки для грошей та ін   - Ексклюзивне оформлення пляшок для свят та ювілеїв. ______________________________________________   Подарунки та весільні атрибути ручної роботи підкреслять Ваше особливе ставлення до винуватця торжества. Нам знадобиться не багато часу, щоб зрозуміти і реалізувати ваші бажання. Ви самі вирішуєте, які стиль і жанр вам ближче - може бути класичний, в національній традиції, або сучасної, авангардної, або зовсім екзотичної, або в дусі якої  небудь історичної епохи. Від Вашого внутрішнього світу залежить, що з цього Ви виберете. З нами Вам не варто турбуватися про кінцевому результаті - ми гарантуємо, що ви будете задоволені! Наш унікальний дизайн захоплює дух, залишає незабутнє враження.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Запрошення та бонбоньєрки ручної роботи Базів Наді"

З нами 5 років