По домовленості

Фруктові композиції, фуршети,козацькі столи Львів

Львів

Фотографії

Детальніше про Фруктові композиції, фуршети,козацькі столи Львів

Пропонуємо Вашій увазі ФРУКТОВІ КОМПОЗИЦІЇ ТА КОЗАЦЬКІ СТОЛИ на будь-який смак!Фруктова композиція - це мистецтво, яке привертає увагу; це поєднання кольорів і смаків; це приємна емоція, яка надовго залишиться у пам'яті Ваших гостей!!!Що то за козак, що сала не їсть?!»
Українське весілля в народному стилі обов’язково включає у себе козацький стіл. Сальце, шпондерочок, ковбаска, домашні соління, а ще й домашній самогон та наливки - все, чого так прагне козацька душа, коли святкує.Декор весільного столу в українському стилі як магніт притягуватиме гостей. Саме за цим столом найповніше розкривається широка українська душа і народжується міцна чоловіча дружба. Саме за цим столом жіночки на весіллі можуть підслухати усі чоловічі одкровення.
Пропонуємо Вашій увазі ФРУКТОВІ КОМПОЗИЦІЇ ТА КОЗАЦЬКІ СТОЛИ на будь-який смак!Фруктова композиція - це мистецтво, яке привертає увагу; це поєднання кольорів і смаків; це приємна емоція, яка надовго залишиться у пам'яті Ваших гостей!!!Що то за козак, що сала не їсть?!» Українське весілля в народному стилі обов’язково включає у себе козацький стіл. Сальце, шпондерочок, ковбаска, домашні соління, а ще й домашній самогон та наливки - все, чого так прагне козацька душа, коли святкує.Декор весільного столу в українському стилі як магніт притягуватиме гостей. Саме за цим столом найповніше розкривається широка українська душа і народжується міцна чоловіча дружба. Саме за цим столом жіночки на весіллі можуть підслухати усі чоловічі одкровення.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Фруктові композиції, фуршети,козацькі столи Львів "

З нами 5 років