від 100 $

Фотостудія "Veles"

Київ

Фотографії

Детальніше про Фотостудія "Veles"


Фотостудія "Veles"пропонує весь спектр послуг з фото та відеозйомки! Весільний фотограф, насінні фотозйомка, дитячий фотограф, реклама, створення персонального портфоліо, корпоративна фото і відео зйомка!
 
Високий професіоналізм, відповідальний і завжди індивідуальний підхід, великий досвід фотографа - основні якості для отримання якісного продукту!
 
На базі нашої студії виготовляються фотокниги ручної роботи! Оригінальний стиль виконання, високоякісні матеріали, тісний контакт з замовником ведуть до народження тільки ексклюзивного виду фотокниги.
 
При замовленні нашого фотографа приємна знижка на виготовлення фотокниг, якщо фотограф працює повний день - фотокнига 20х20 на 12 розгорток буде у подарунок!
 
Докладніше про нас і наші послуги на сайті!
Фотостудія "Veles"пропонує весь спектр послуг з фото та відеозйомки! Весільний фотограф, насінні фотозйомка, дитячий фотограф, реклама, створення персонального портфоліо, корпоративна фото і відео зйомка!   Високий професіоналізм, відповідальний і завжди індивідуальний підхід, великий досвід фотографа - основні якості для отримання якісного продукту!   На базі нашої студії виготовляються фотокниги ручної роботи! Оригінальний стиль виконання, високоякісні матеріали, тісний контакт з замовником ведуть до народження тільки ексклюзивного виду фотокниги.   При замовленні нашого фотографа приємна знижка на виготовлення фотокниг, якщо фотограф працює повний день - фотокнига 20х20 на 12 розгорток буде у подарунок!   Докладніше про нас і наші послуги на сайті!
Ціна
Зв'язок з нами:

Фотостудія "Veles" FAQ

100$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Фотостудія "Veles""

З нами 5 років