від 375 $

Фотограф Ольга Сафонова

Київ

Фотографії

Детальніше про Фотограф Ольга Сафонова

У житті кожної людини є не багато подій, які можна порівняти за важливістю з весіллям. Надати допомогу в реалізації мрій повинен фахівець - профессіональнийсвадебний фотограф. Київ представляє собою чудову майданчик для втілення в життя будь-якого сюжету чи ідеї. Середньовічні будинки, сучасні хмарочоси, тихі сквери і мальовничі береги Дніпра, а також студійна фотозйомка весілля прикрасять цей знаменний день! Також Ви можете взяти участь в передвесільної фотосесії - і як приємний підсумок у фотосесії для вагітних.
Захід на березі теплого моря в обіймах коханої людини. Молоді, красиві обличчя виблискують міддю. Останні тіні тропічних дерев відступають в вечірній напівтемрява. Гамак мірно похитує вас, як велика колиска. Вологий і солоний бриз пестить волосся. Навколо запалених ламп починає кружляти мошкара, буркотливо заздрячи вашому тихому щастя. Тут все про кохання. Тут все для любові. Тут No News No Shoes. Тільки нескінченний простір золота переходить в бірюзу. Тільки ваш. Тільки для вас. Фотограф на медовий місяць - це прекрасна можливість пронести через всю майбутнє сімейне життя історію початку вашої любові, відлік супружіского щастя і благополуччя. Це перспектива повернуться в час, який ніколи більше не повториться. Час яке так дорого конкретно для вашої родини. Час в якому ви щасливі. Подаруйте собі та другій половині набір «невеликих вікон в минуле» і майбутнє з ними стане трохи світліше.
У житті кожної людини є не багато подій, які можна порівняти за важливістю з весіллям. Надати допомогу в реалізації мрій повинен фахівець - профессіональнийсвадебний фотограф. Київ представляє собою чудову майданчик для втілення в життя будь-якого сюжету чи ідеї. Середньовічні будинки, сучасні хмарочоси, тихі сквери і мальовничі береги Дніпра, а також студійна фотозйомка весілля прикрасять цей знаменний день! Також Ви можете взяти участь в передвесільної фотосесії - і як приємний підсумок у фотосесії для вагітних. Захід на березі теплого моря в обіймах коханої людини. Молоді, красиві обличчя виблискують міддю. Останні тіні тропічних дерев відступають в вечірній напівтемрява. Гамак мірно похитує вас, як велика колиска. Вологий і солоний бриз пестить волосся. Навколо запалених ламп починає кружляти мошкара, буркотливо заздрячи вашому тихому щастя. Тут все про кохання. Тут все для любові. Тут No News No Shoes. Тільки нескінченний простір золота переходить в бірюзу. Тільки ваш. Тільки для вас. Фотограф на медовий місяць - це прекрасна можливість пронести через всю майбутнє сімейне життя історію початку вашої любові, відлік супружіского щастя і благополуччя. Це перспектива повернуться в час, який ніколи більше не повториться. Час яке так дорого конкретно для вашої родини. Час в якому ви щасливі. Подаруйте собі та другій половині набір «невеликих вікон в минуле» і майбутнє з ними стане трохи світліше.
Ціна
Зв'язок з нами:

Фотограф Ольга Сафонова FAQ

375$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Фотограф Ольга Сафонова"

З нами 5 років