від 2000 грн.

Фотограф на весілля

Київ

Фотографії

Детальніше про Фотограф на весілля

Всім нам звично дійство - фотографія, але хто зараз цим не займається, і хоч раз в день не натискає на кнопочку, щоб зупинити і залишити в пам'яті цікаву мить, але, не кожен може придбати профф. апаратуру, щоб ця мить стала яскравішою, привабливішою і чіткішою. 
У мене є така можливість заощадити Ваші гроші на дорогий техніці, і, отримати якісні фотографії нашими спільними зусиллями. Головне, сміливіше звертайтеся. Мій м'який і поступливий характер дозволить Вам домовиться про прийнятну ціну; завжди є можливість виїхати на пленер, влаштувати фотосесію в студії, урочистому залі.
Буду рада знайомству і співпраці.
Всім нам звично дійство - фотографія, але хто зараз цим не займається, і хоч раз в день не натискає на кнопочку, щоб зупинити і залишити в пам'яті цікаву мить, але, не кожен може придбати профф. апаратуру, щоб ця мить стала яскравішою, привабливішою і чіткішою.  У мене є така можливість заощадити Ваші гроші на дорогий техніці, і, отримати якісні фотографії нашими спільними зусиллями. Головне, сміливіше звертайтеся. Мій м'який і поступливий характер дозволить Вам домовиться про прийнятну ціну; завжди є можливість виїхати на пленер, влаштувати фотосесію в студії, урочистому залі. Буду рада знайомству і співпраці.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Фотограф на весілля FAQ

650грн.

Ні

Так

Так

Нагороди "Фотограф на весілля"

З нами 5 років