від 10 $

Моментальний Загар Львів

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Моментальний Загар Львів

Голлівудський або моментальний загар (глемінг) дуже швидко завоював популярність серед наших прекрасних співвітчизниць. В нас ця послуга з’явилася порівняно недавно, а весь інший світ вже давно оцінив переваги моментальної засмаги перед відвідуванням солярію та прийняттям сонячних ванн.
Мати гарний золотавий, бронзовий або шоколадний відтінок шкіри сьогодні не просто модно, це must have для будь-якої красуні, ну а отримати його за допомогою моментальної засмаги – швидко, зручно і безпечно.
Чому обирають моментальний загар?
    Це дійсно швидко. Ви приходите до майстра, і через годину залишаєте його з загорілою шкірою.     Це нешкідливо. Спеціальні лосьйони, які не сушать, а, навпаки, зволожують шкіру, наносяться на тіло за допомогою спеціального розпилювача. У складі лосьйонів присутні безпечні рослинні компоненти.     Ви можете вибрати відтінок своєї засмаги. Натуральний, бронзовий, шоколадний, медовий – потрібно тільки вибрати відповідний лосьйон.
Переваги моментальної засмаги очевидні, і саме тому вона стрімко набирає шанувальників і шанувальниць по всій країні. Якщо порівнювати вартість моментального загару з відвідуванням солярію, одна процедура – це приблизно 8-10 відвідувань, під час яких витрачаються додаткові гроші на захисні наклейки й крем, а за часом придбання такого ж відтінку шкіри в солярії займе близько місяця.
Тільки найкращі та сертифіковані лосьйони провідних виробників.
Наявні сертифікати якості на лосьйони.
Досвід роботи більше 5-х років.
Голлівудський або моментальний загар (глемінг) дуже швидко завоював популярність серед наших прекрасних співвітчизниць. В нас ця послуга з’явилася порівняно недавно, а весь інший світ вже давно оцінив переваги моментальної засмаги перед відвідуванням солярію та прийняттям сонячних ванн. Мати гарний золотавий, бронзовий або шоколадний відтінок шкіри сьогодні не просто модно, це must have для будь-якої красуні, ну а отримати його за допомогою моментальної засмаги – швидко, зручно і безпечно. Чому обирають моментальний загар?     Це дійсно швидко. Ви приходите до майстра, і через годину залишаєте його з загорілою шкірою.     Це нешкідливо. Спеціальні лосьйони, які не сушать, а, навпаки, зволожують шкіру, наносяться на тіло за допомогою спеціального розпилювача. У складі лосьйонів присутні безпечні рослинні компоненти.     Ви можете вибрати відтінок своєї засмаги. Натуральний, бронзовий, шоколадний, медовий – потрібно тільки вибрати відповідний лосьйон. Переваги моментальної засмаги очевидні, і саме тому вона стрімко набирає шанувальників і шанувальниць по всій країні. Якщо порівнювати вартість моментального загару з відвідуванням солярію, одна процедура – це приблизно 8-10 відвідувань, під час яких витрачаються додаткові гроші на захисні наклейки й крем, а за часом придбання такого ж відтінку шкіри в солярії займе близько місяця. Тільки найкращі та сертифіковані лосьйони провідних виробників. Наявні сертифікати якості на лосьйони. Досвід роботи більше 5-х років.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Моментальний Загар Львів"

З нами 5 років