По домовленості

event агенство Frithe

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про event агенство Frithe

Шукаєте когось хто професійно, стильно та з любов’ю до деталей займеться організацією твого шлюбу та весілля? Тоді ми готові Вам допомогти. Усе що потрібно зробити - зателефонувати нам  (063 978-41-72, 097 671-05-94) і домовитись про зустріч у нашому офісі.
Все інше ми візьмемо на себе і гарантуємо створення омріяного Вами свята! А Вам залишиться тільки насолодитися ним :)
 
У спектир наших послуг входить:

Складання сценарію дня урочистості, розробка персонального графіка для нареченої та для нареченого на час весілля.



Розробка стилю, кольорової гами свята та ескізів весілля. 



Підбір місця проведення святкування



Організація виїзної церемонії



Флористичне оформлення



Декорування



Організація та підготовка до першого танцю (послуги професійного хореографа для постановки танцю, підбір музики, оформлення холодними вогнями, пелюстками квітів, серпантином та ін.)



Організація весільної процесії (весільного кортежу, оренда машин) та трансферу для гостей



Оренда наметів, меблів, посуду, костюмів



Технічне забезпечення заходу



Розробка та виготовлення святкової поліграфії



Весільний торт



Весільні аксесуари



Підбір додаткових необхідних послуг



Музичний супровід, шоу для святкувань, піро-шоу, технічне обслуговування, тамади (MS), Dj, зірки естради, шоу «ліхтарики щастя», міми, шоу на ходулях, шоу мильних бульбашок та ін.).



Трансфер подарунків за вказаною адресою.



Організація ночівлі для гостей, а також першою шлюбної ночі для молодят (організовуємо пошук та перебування у готелях, приватних квартирах, створюємо романтичну обстановку)



Песональний весільний розпорядник: в день урочистості контроль за підготовкою до шлюбної церемонії та весільного прийому, нагляд над роботою усіх допоміжних обслуговуючих служб.



Допомога у несподіваних ситуаціях, розв’язання поточних проблем
Шукаєте когось хто професійно, стильно та з любов’ю до деталей займеться організацією твого шлюбу та весілля? Тоді ми готові Вам допомогти. Усе що потрібно зробити - зателефонувати нам  (063 978-41-72, 097 671-05-94) і домовитись про зустріч у нашому офісі. Все інше ми візьмемо на себе і гарантуємо створення омріяного Вами свята! А Вам залишиться тільки насолодитися ним :)   У спектир наших послуг входить: Складання сценарію дня урочистості, розробка персонального графіка для нареченої та для нареченого на час весілля. Розробка стилю, кольорової гами свята та ескізів весілля.  Підбір місця проведення святкування Організація виїзної церемонії Флористичне оформлення Декорування Організація та підготовка до першого танцю (послуги професійного хореографа для постановки танцю, підбір музики, оформлення холодними вогнями, пелюстками квітів, серпантином та ін.) Організація весільної процесії (весільного кортежу, оренда машин) та трансферу для гостей Оренда наметів, меблів, посуду, костюмів Технічне забезпечення заходу Розробка та виготовлення святкової поліграфії Весільний торт Весільні аксесуари Підбір додаткових необхідних послуг Музичний супровід, шоу для святкувань, піро-шоу, технічне обслуговування, тамади (MS), Dj, зірки естради, шоу «ліхтарики щастя», міми, шоу на ходулях, шоу мильних бульбашок та ін.). Трансфер подарунків за вказаною адресою. Організація ночівлі для гостей, а також першою шлюбної ночі для молодят (організовуємо пошук та перебування у готелях, приватних квартирах, створюємо романтичну обстановку) Песональний весільний розпорядник: в день урочистості контроль за підготовкою до шлюбної церемонії та весільного прийому, нагляд над роботою усіх допоміжних обслуговуючих служб. Допомога у несподіваних ситуаціях, розв’язання поточних проблем
Зв'язок з нами:

Нагороди "event агенство Frithe"

З нами 5 років