По домовленості

event agency iryna boyko

Львів

Детальніше про event agency iryna boyko

               АНДРЕАС БІЛОУС   
   Молодий креативний співак. Виступає в жанрі сучасної популярної пісні та в стилях, класика, поп-рок та соул.
    У шоу з Андреасом виступають професійні балети "Black & Gold " та "Fortuna Dance ".
    Виступ співака стане окрасою вашого свята та додасть незабутніх вражень усім гостям.
    У репертуарі Андреаса є пісні як українською, російською, англійською так і польською та грецькою мовами .
   Андреас володіє титулом «Золотий голос» греків м.Львова, також е чемпіоном м.Львова з караоке 2011 та фіналіст чемпіонату України з караоке 2011у м.Одеса.
  Активний учасник і лауреат багатьох конкурсів та фестивалів, зокрема і міжнародних.
  Півфіналіст шоу «Україна сльозам не вірить» з Костянтином Меладзе. Фіналіст конкурсу краси «Містер Львів 2010». Володар титулу «Містер Стиль ».

 
               АНДРЕАС БІЛОУС       Молодий креативний співак. Виступає в жанрі сучасної популярної пісні та в стилях, класика, поп-рок та соул.     У шоу з Андреасом виступають професійні балети "Black & Gold " та "Fortuna Dance ".     Виступ співака стане окрасою вашого свята та додасть незабутніх вражень усім гостям.     У репертуарі Андреаса є пісні як українською, російською, англійською так і польською та грецькою мовами .    Андреас володіє титулом «Золотий голос» греків м.Львова, також е чемпіоном м.Львова з караоке 2011 та фіналіст чемпіонату України з караоке 2011у м.Одеса.   Активний учасник і лауреат багатьох конкурсів та фестивалів, зокрема і міжнародних.   Півфіналіст шоу «Україна сльозам не вірить» з Костянтином Меладзе. Фіналіст конкурсу краси «Містер Львів 2010». Володар титулу «Містер Стиль ».  
Зв'язок з нами:

Нагороди "event agency iryna boyko"

З нами 5 років