від 250 $

Дизайнерські весільні сукні від студії SPONOMA

Київ

Детальніше про Дизайнерські весільні сукні від студії SPONOMA

Авторські весільні сукні для наречених, які точно знають чого хочуть! Стильні і вишукані вбрання українського виробництва із найкращих мережив та атласів Італії, Іспанії, Франції та Туреччини. На Вас чекають готові сукні в студії на Позняках, а також понад 800 молелей із власного каталогу для пошиву на замовлення за індивідуальними мірками. 
Для економії часу і хорошого настрою наречених, - дизайн-студія SPONOMA створює цілісні весільні концепції, які гармонійно поєднують образи молодят, всі необхідні аксесуари, флористику, декор весільної зали та оформлення виїздної церемонії! Тепер можна все необхідне замовити в одному місці і насолоджуватися передвесільним настроєм в теплих обіймах коханого!
Авторські весільні сукні для наречених, які точно знають чого хочуть! Стильні і вишукані вбрання українського виробництва із найкращих мережив та атласів Італії, Іспанії, Франції та Туреччини. На Вас чекають готові сукні в студії на Позняках, а також понад 800 молелей із власного каталогу для пошиву на замовлення за індивідуальними мірками.  Для економії часу і хорошого настрою наречених, - дизайн-студія SPONOMA створює цілісні весільні концепції, які гармонійно поєднують образи молодят, всі необхідні аксесуари, флористику, декор весільної зали та оформлення виїздної церемонії! Тепер можна все необхідне замовити в одному місці і насолоджуватися передвесільним настроєм в теплих обіймах коханого!
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Дизайнерські весільні сукні від студії SPONOM... FAQ

250$