По домовленості

Дует ведучих «GOOD LUCK»

Львів

Фотографії

Детальніше про Дует ведучих «GOOD LUCK»

Всім привіт, ми дуже раді вас тут бачити, давайте ми трішки розкажемо про себе.
Дует ведучих “GOOD LUCK” – це професійне проведення свят та шоу-програм. Молоді, енергійні, харизматичні хлопці з чудовим (якісним) почуттям гумору проведуть всі івенти для вас та ваших коханих і здивують вас неймовірною атмосферою свята.
Ми проводимо свята любого типу – це можуть бути як приватні: весілля, дні народження, випускні, так і корпоративні вечірки чи просто відпочинок на природі, проведення презентацій і т.д.
Зробіть незабутнє свято разом із дуетом ведучих “GOOD LUCK”!
“Креатив, якість, атмосферність” - це наші принципи.  
https://vk.com/weddinggoodluck
телефон:+38 (096) 924 48 58 / Дмитро+38 (066) 828 86 89 / Влад
Всім привіт, ми дуже раді вас тут бачити, давайте ми трішки розкажемо про себе. Дует ведучих “GOOD LUCK” – це професійне проведення свят та шоу-програм. Молоді, енергійні, харизматичні хлопці з чудовим (якісним) почуттям гумору проведуть всі івенти для вас та ваших коханих і здивують вас неймовірною атмосферою свята. Ми проводимо свята любого типу – це можуть бути як приватні: весілля, дні народження, випускні, так і корпоративні вечірки чи просто відпочинок на природі, проведення презентацій і т.д. Зробіть незабутнє свято разом із дуетом ведучих “GOOD LUCK”! “Креатив, якість, атмосферність” - це наші принципи.   https://vk.com/weddinggoodluck телефон:+38 (096) 924 48 58 / Дмитро+38 (066) 828 86 89 / Влад
Ціна
Зв'язок з нами:

Дует ведучих «GOOD LUCK» FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так