від 325 $

Давидович Софія

Львів

Детальніше про Давидович Софія

ПРОДАЄТЬСЯ!
 
 Поєднання елегантності та гламуру, Divina Sposa 2014 ідеально підходить нареченій, яка усвідомлює свою принадність і  жіночность. Матеріали і пошиття основані на поточній тенденції чистих ліній для благородності та гламуру, посилюють чуттєвость та  стимулюють бажання бути коханою. 
 
Ідеальна сукня, придбана в офіційному салоні з найтоншого іспанського мережива, світло-молочного кольору оздоблена бісером, перлинками та ніжною квіткою на поясі (можна легко замінити або прибрати). Це неймовірно красиве плаття завдяки професійному пошиттю набирає потрібного тобі фасону – від А-силуету, що личить усім, до пишної сукні принцеси + королівський шлейф) , що при бажанні можна сховати у складках сукні, створивши оригінальний візерунок. Стань Сиреною у сукні від Divina Sposa, елегантною і модною водночас!
Параметри: Зріст приблизно 170 см, корсет шнурується – чудово лягає по фігурі.
Чохол та кільця в подарунок.
ПРОДАЄТЬСЯ!    Поєднання елегантності та гламуру, Divina Sposa 2014 ідеально підходить нареченій, яка усвідомлює свою принадність і  жіночность. Матеріали і пошиття основані на поточній тенденції чистих ліній для благородності та гламуру, посилюють чуттєвость та  стимулюють бажання бути коханою.    Ідеальна сукня, придбана в офіційному салоні з найтоншого іспанського мережива, світло-молочного кольору оздоблена бісером, перлинками та ніжною квіткою на поясі (можна легко замінити або прибрати). Це неймовірно красиве плаття завдяки професійному пошиттю набирає потрібного тобі фасону – від А-силуету, що личить усім, до пишної сукні принцеси + королівський шлейф) , що при бажанні можна сховати у складках сукні, створивши оригінальний візерунок. Стань Сиреною у сукні від Divina Sposa, елегантною і модною водночас! Параметри: Зріст приблизно 170 см, корсет шнурується – чудово лягає по фігурі. Чохол та кільця в подарунок.
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

Давидович Софія FAQ

325$

Нагороди "Давидович Софія"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті