По домовленості

Д-Принт

Львів

Фотографії

Детальніше про Д-Принт

Поліграфічна компанія "Д-Принт" пропонує широкий вибір весільних запрошень на різні смаки: починаючи від найпростіших готових запрошень, і закінчуючи вишуканими виробами за індивідуальним замовленням.
Готові весільні запрошення – це економічний і найбільш оперативний вид запрошення. Ми постійно поповнюємо колекцію таких запрошень. Текст на запрошення наносимо індивідуальний за бажанням клієнта, а всі інші елементи – незмінні (узор, розмір, малюнок).
Запрошення на замовлення за індивідуальним дизайном - це оригінальна і неповторна продукція, яка стане окрасою вашого свята. Наші дизайнери створять для вас унікальне і неповторне весільне запрошення.
Ексклюзивні весільні запрошення ручної роботи - це найбільш вишукана продукція, вона подарує вашим гостям найкращі відчуття від запрошення на свято.
Поліграфічна компанія "Д-Принт" пропонує широкий вибір весільних запрошень на різні смаки: починаючи від найпростіших готових запрошень, і закінчуючи вишуканими виробами за індивідуальним замовленням. Готові весільні запрошення – це економічний і найбільш оперативний вид запрошення. Ми постійно поповнюємо колекцію таких запрошень. Текст на запрошення наносимо індивідуальний за бажанням клієнта, а всі інші елементи – незмінні (узор, розмір, малюнок). Запрошення на замовлення за індивідуальним дизайном - це оригінальна і неповторна продукція, яка стане окрасою вашого свята. Наші дизайнери створять для вас унікальне і неповторне весільне запрошення. Ексклюзивні весільні запрошення ручної роботи - це найбільш вишукана продукція, вона подарує вашим гостям найкращі відчуття від запрошення на свято.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Д-Принт"

З нами 5 років

Весільні Запрошення на ваше весілля у вашому місті