По домовленості

Бенкетний зал «Кворум»

Львів

Фотографії

Детальніше про Бенкетний зал «Кворум»

Весілля у Львові у бенкетному залі «Кворум»  — це високий рівень обслуговування, смачні частування, жива музика і справжня галицька гостинність!
Меню весілля складається за Вашими особистими побажаннями: лише найкращі, замовлені Вами страви зможуть передати Вашу особливу повагу до гостей весілля. 
«Кворум» зможе комфортно розміститись 250 гостей, а на літньому критому майданчику можна буде відпочити, споглядаючи красивий доглянутий садок. Велика площа танцювального майданчика дозволить Вашим гостям розгулятись та чудово забавитись під живу музику, яку можна замовити просто у бенкетному залі «Кворум». Талановиті весільні декоратори підготують оздоблення залу згідно Ваших побажань, а чарівна весільна арка буде додавати особливої нотки елегантної урочистості на Вашому весіллі. Після святкового столу пасують не лише танці, але й прогулянки на свіжому повітрі. На території є парковка.
Весілля на природі у Львові, не виїжджаючи за місто —  це  «Кворум».
Весілля у Львові у бенкетному залі «Кворум»  — це високий рівень обслуговування, смачні частування, жива музика і справжня галицька гостинність! Меню весілля складається за Вашими особистими побажаннями: лише найкращі, замовлені Вами страви зможуть передати Вашу особливу повагу до гостей весілля.  «Кворум» зможе комфортно розміститись 250 гостей, а на літньому критому майданчику можна буде відпочити, споглядаючи красивий доглянутий садок. Велика площа танцювального майданчика дозволить Вашим гостям розгулятись та чудово забавитись під живу музику, яку можна замовити просто у бенкетному залі «Кворум». Талановиті весільні декоратори підготують оздоблення залу згідно Ваших побажань, а чарівна весільна арка буде додавати особливої нотки елегантної урочистості на Вашому весіллі. Після святкового столу пасують не лише танці, але й прогулянки на свіжому повітрі. На території є парковка. Весілля на природі у Львові, не виїжджаючи за місто —  це  «Кворум».
Зв'язок з нами: