По домовленості

Арена Львів

Львів

Фотографії

Детальніше про Арена Львів

Ексклюзивний ресторан з виглядом на 30 000 футбольний стадіон! Ресторани "Арени Львів" - дозволить зробити Ваше весілля незвичайним та вразити і помістити усіх гостей. 
Весілля на «Арені Львів» - весілля з чемпіонським розмахом! Набільший ресторан у Львові!
Крім цього, "Арена Львів" - це кілька локацій для проведення урочистостей на Ваш вибір і можливість провести як невелике тематичне святкування так і традиційне велике весілля. 
У ресторанах "Арени Львів" на Вас чекає найвищий рівень кейтерингу та оригінальні страви від шеф-поваря, який вміє дивувати зірок футболу та знаменитостей. 
На вибір один із 3 ресторанів:

Головний ресторан – до 1000 осіб (фуршет), площа - 1700 м2
Фан-кафе – до 700 осіб; площа – 1300 м2, окремий вхід;
Скай-бокси – сучасний футуристичний формат – від 10 до 30 гостей.

Ідеальне місце для освідчення! З виглядом на 40 тисячний стадіон!
 Бонус для молодят – ФОТОСЕСІЯ НА СТАДІОНІ!!!
Контакти для замовлення:
office@arenalviv.com.ua
(032) 253 03 35
 
 
 
Ексклюзивний ресторан з виглядом на 30 000 футбольний стадіон! Ресторани "Арени Львів" - дозволить зробити Ваше весілля незвичайним та вразити і помістити усіх гостей.  Весілля на «Арені Львів» - весілля з чемпіонським розмахом! Набільший ресторан у Львові! Крім цього, "Арена Львів" - це кілька локацій для проведення урочистостей на Ваш вибір і можливість провести як невелике тематичне святкування так і традиційне велике весілля.  У ресторанах "Арени Львів" на Вас чекає найвищий рівень кейтерингу та оригінальні страви від шеф-поваря, який вміє дивувати зірок футболу та знаменитостей.  На вибір один із 3 ресторанів: Головний ресторан – до 1000 осіб (фуршет), площа - 1700 м2 Фан-кафе – до 700 осіб; площа – 1300 м2, окремий вхід; Скай-бокси – сучасний футуристичний формат – від 10 до 30 гостей. Ідеальне місце для освідчення! З виглядом на 40 тисячний стадіон!  Бонус для молодят – ФОТОСЕСІЯ НА СТАДІОНІ!!! Контакти для замовлення: office@arenalviv.com.ua (032) 253 03 35      
Зв'язок з нами:

Нагороди "Арена Львів"

З нами 5 років