По домовленості

Весільний координатор - Анна Ісакова

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільний координатор - Анна Ісакова

Наречена! Мрія родом з дитинства! Це Твій ідеальний день, Твоє ідеальне свято, це ТВОЄ КАЗКОВЕ ВЕСІЛЛЯ! Дозволь собі в цей день  розкіш насолодитися мрією на повну. Я весільний координатор і Твій спокій в день весілля – моя робота, адже я дозволю тобі плакати лише від щастя, кричати лише від радості, а дивуватися лише приємним подарункам та сюрпризам. Мої обов’язки – Твої щасливі хвилини, мої дії – Твоя посмішка, а моя допомога – твоя опора!
Ти приходиш до мене, як до координатора, зі своїм щастям, а я допомагаю його зберегти! Твоїм яскравим ідеям немає меж, а я допомагаю їх впорядкувати. Ти мрієш про ідеальне весілля,  а я допомагаю втілити Твої мрії в реальність! Я, Твій весільний координатор!
…І Твоє свято найкраще!
Дзвони ( 096 819 45 10) і ми поспілкуємось,
Пиши (wedding.koordinator@gmail.com) і ми полистуємось :)
Наречена! Мрія родом з дитинства! Це Твій ідеальний день, Твоє ідеальне свято, це ТВОЄ КАЗКОВЕ ВЕСІЛЛЯ! Дозволь собі в цей день  розкіш насолодитися мрією на повну. Я весільний координатор і Твій спокій в день весілля – моя робота, адже я дозволю тобі плакати лише від щастя, кричати лише від радості, а дивуватися лише приємним подарункам та сюрпризам. Мої обов’язки – Твої щасливі хвилини, мої дії – Твоя посмішка, а моя допомога – твоя опора! Ти приходиш до мене, як до координатора, зі своїм щастям, а я допомагаю його зберегти! Твоїм яскравим ідеям немає меж, а я допомагаю їх впорядкувати. Ти мрієш про ідеальне весілля,  а я допомагаю втілити Твої мрії в реальність! Я, Твій весільний координатор! …І Твоє свято найкраще! Дзвони ( 096 819 45 10) і ми поспілкуємось, Пиши (wedding.koordinator@gmail.com) і ми полистуємось :)
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний координатор - Анна Ісакова"

З нами 5 років