від 100 $

Anita Lenvie

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Anita Lenvie

Весільний фотограф Anita Lenvie.Місто в якому я живу, і найчастіше проводжу зйомки - Київ + область. Так само працюю на виїзд в такі міста як Житомир та Чернігів.
Не хочу писати багато непотрібної інформації: про те який я чудовий, крутий фотограф або як мало / багато грошей я беру. Досить Вам переглянути мої роботи, і Ви самі зробите висновки і зрозумієте чи хочете Ви, що б я була Вашим весільним фотографом, чи ні :)
* зйомка та обробка всіх фотографій* легкий і приємний процес зйомки* акцент на природність і емоції* консультація з усіх важливих моментів весільного дняВесільне (репортаж + постановка) фото, студійне фото, Портретна фотозйомка, Love Story (передвесільна), Виготовлення фотокниг.
Весільний фотограф Anita Lenvie.Місто в якому я живу, і найчастіше проводжу зйомки - Київ + область. Так само працюю на виїзд в такі міста як Житомир та Чернігів. Не хочу писати багато непотрібної інформації: про те який я чудовий, крутий фотограф або як мало / багато грошей я беру. Досить Вам переглянути мої роботи, і Ви самі зробите висновки і зрозумієте чи хочете Ви, що б я була Вашим весільним фотографом, чи ні :) * зйомка та обробка всіх фотографій* легкий і приємний процес зйомки* акцент на природність і емоції* консультація з усіх важливих моментів весільного дняВесільне (репортаж + постановка) фото, студійне фото, Портретна фотозйомка, Love Story (передвесільна), Виготовлення фотокниг.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Anita Lenvie FAQ

100$

Ні

Так

Так

Нагороди "Anita Lenvie"

З нами 5 років