від 600 $

Андрій Янушевський

Львів

Фотографії

Детальніше про Андрій Янушевський

 Фотографії гостей, поцілунків, усіх дрібниць вашого весілля це все звичайно важливо, але справжня магія ховається у проміжку між моментами, те як ви стискаєте один одного за руки, коли ви нервуєтесь, у поглядах які скажуть набагато більше ніж будь які слова.
 Від таких моментів у мене ідуть мурашки по шкірі, і сподіваюсь підуть і у вас коли ви подивитесь ваш весільний альбом через десять, двадцять років.
 Якщо мої роботи вас надихнули, будь ласка звяжіться зі мною і розкажіть про свої плани на ваш весільний день!
Мої контакти:
vk - vk.com/yanushevski
vk public - vk.com/public25904804
facebook - www.facebook.com/andriy.yanushevskiy
instagram - instagram.com/yanushevskiy
 Фотографії гостей, поцілунків, усіх дрібниць вашого весілля це все звичайно важливо, але справжня магія ховається у проміжку між моментами, те як ви стискаєте один одного за руки, коли ви нервуєтесь, у поглядах які скажуть набагато більше ніж будь які слова.  Від таких моментів у мене ідуть мурашки по шкірі, і сподіваюсь підуть і у вас коли ви подивитесь ваш весільний альбом через десять, двадцять років.  Якщо мої роботи вас надихнули, будь ласка звяжіться зі мною і розкажіть про свої плани на ваш весільний день! Мої контакти: vk - vk.com/yanushevski vk public - vk.com/public25904804 facebook - www.facebook.com/andriy.yanushevskiy instagram - instagram.com/yanushevskiy
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Андрій Янушевський FAQ

600$

Ні

Так

Так

Нагороди "Андрій Янушевський"

З нами 5 років