від 300 $

Андрій Сибидло

Львів

Детальніше про Андрій Сибидло

Весільна фотосесія зазвичай починається, коли наречена робить останні приготування до весілля і чекає нареченого. Ці моменти я особливо люблю фотографувати, в них багато таїнства, хвилювання та емоцій. Ознайомитися з деталями можна в розділі Ціни asphoto.com.ua, де вказана основна інформація по пакетах фотографування: що отримують молоді в результаті, а також вартість моїх послуг, які я надаю як весільний фотограф, Львів і найближче передмістя.
Оскільки я займаюся фотографією професійно, в моєму арсеналі: цифрові дзеркальні фотоапарати, світлосильні об'єктиви, потужні спалахи та інші пристосування, необхідні для якісного виконання роботи в будь-яких умовах.
За підсумками своєї роботи я надаю фотографії, що пройшли декілька етапів базової обробки, а також певну кількість фото з ретельною обробкою, використовуючи творчий підхід та особливу увагу до кожного вибраного кадру, застосовую різні ефекти, роблю ретуш, щоб шкіра на фото була привабливою.
Робота фотографа вимагає індивідуального підходу до кожної людини, необхідно підказати, як краще позувати для камери. Важливе значення має і характер, особа фотографа.
Мої клієнти кажуть, що зі мною легко і приємно спілкуватися. Про мій професійний рівень і переваги краще розкажуть роботи в портфоліо.
Якщо вам потрібний фотограф у Львові – буду радий нашій цікавій співпраці! Телефонуйте, ставте питання - я завжди радий новим знайомствам!
 ДЗВОНІТЬ: (097) 459-45-53; (095) 038-58-33
Весільна фотосесія зазвичай починається, коли наречена робить останні приготування до весілля і чекає нареченого. Ці моменти я особливо люблю фотографувати, в них багато таїнства, хвилювання та емоцій. Ознайомитися з деталями можна в розділі Ціни asphoto.com.ua, де вказана основна інформація по пакетах фотографування: що отримують молоді в результаті, а також вартість моїх послуг, які я надаю як весільний фотограф, Львів і найближче передмістя. Оскільки я займаюся фотографією професійно, в моєму арсеналі: цифрові дзеркальні фотоапарати, світлосильні об'єктиви, потужні спалахи та інші пристосування, необхідні для якісного виконання роботи в будь-яких умовах. За підсумками своєї роботи я надаю фотографії, що пройшли декілька етапів базової обробки, а також певну кількість фото з ретельною обробкою, використовуючи творчий підхід та особливу увагу до кожного вибраного кадру, застосовую різні ефекти, роблю ретуш, щоб шкіра на фото була привабливою. Робота фотографа вимагає індивідуального підходу до кожної людини, необхідно підказати, як краще позувати для камери. Важливе значення має і характер, особа фотографа. Мої клієнти кажуть, що зі мною легко і приємно спілкуватися. Про мій професійний рівень і переваги краще розкажуть роботи в портфоліо. Якщо вам потрібний фотограф у Львові – буду радий нашій цікавій співпраці! Телефонуйте, ставте питання - я завжди радий новим знайомствам!  ДЗВОНІТЬ: (097) 459-45-53; (095) 038-58-33
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Андрій Сибидло FAQ

300$

Ні

Так

Так

Нагороди "Андрій Сибидло"

З нами 5 років