від 800 $

Андрій Солоницький

Хмельницький

Детальніше про Андрій Солоницький

Я фотограф. Також професійно займаюсь відеовиробництвом.
Досвід роботи у цій галузі - понад двадцять років.







Зроблю пам'ятні фотографії на згадку про найголовніший день у вашому житті - ваше весілля. За вашим бажанням виготовлю фотоальбом, фотокнигу, або просто роздрукую чи запишу на диск ваші фотграфії.


Я не перетворю ваше свято на виснажливу фотосесію. Я ненав'язливо і майже непомітно зафіксую усі найцікавіші і найважливіші моменти цього неповторного дня. На фото будуть присутні емоції, усмішки і святковий настрій молодят, батьків, найближчіх родичів, друзів, дорогих гостей. Ви завжди з приємністю зможете переглянути фотографії, згадати і знову пережити незабутні моменти цього прекрасного дня. А згодом це зможуть із задоволенням і цікавістю зробити ваші діти, онуки, правнуки...?

Я фотограф. Також професійно займаюсь відеовиробництвом. Досвід роботи у цій галузі - понад двадцять років. Зроблю пам'ятні фотографії на згадку про найголовніший день у вашому житті - ваше весілля. За вашим бажанням виготовлю фотоальбом, фотокнигу, або просто роздрукую чи запишу на диск ваші фотграфії. Я не перетворю ваше свято на виснажливу фотосесію. Я ненав'язливо і майже непомітно зафіксую усі найцікавіші і найважливіші моменти цього неповторного дня. На фото будуть присутні емоції, усмішки і святковий настрій молодят, батьків, найближчіх родичів, друзів, дорогих гостей. Ви завжди з приємністю зможете переглянути фотографії, згадати і знову пережити незабутні моменти цього прекрасного дня. А згодом це зможуть із задоволенням і цікавістю зробити ваші діти, онуки, правнуки...?
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Андрій Солоницький FAQ

800$

Ні

Так

Так

Нагороди "Андрій Солоницький"

З нами 5 років