від 400 $

Олександр Андрющенко

Херсон

Детальніше про Олександр Андрющенко

Весільна фотографія, ексцентричні, екстрим-рішення від Олександра Андрющенка. Україна, ХерсонУ Вас є все, щоб зробити Ваше свято незабутнім: мої знання та багаторічний досвід з професійним обладнанням на додачу, а ще - моє натхнення і "бойові таргани".) Залишається зовсім небагато: Ваш вибір... Якщо весільні фото, "як у всіх нормальних людей", Вам нудні - тоді Вам сюди!
Я люблю те, що роблю, і не роблю того, чого не люблю... Мені завжди були нудні банальні повсякденні зйомки, коли доводилося працювати, наступаючи на горло власній пісні ... Весільна фотографія в моїй професійній діяльності займає досить велику, особливу нішу - своєрідний полігон для творчих експериментів.
Більше дізнатися можна на моєму офіційному сайті http://www.alexart.com.ua/
Весільна фотографія, ексцентричні, екстрим-рішення від Олександра Андрющенка. Україна, ХерсонУ Вас є все, щоб зробити Ваше свято незабутнім: мої знання та багаторічний досвід з професійним обладнанням на додачу, а ще - моє натхнення і "бойові таргани".) Залишається зовсім небагато: Ваш вибір... Якщо весільні фото, "як у всіх нормальних людей", Вам нудні - тоді Вам сюди! Я люблю те, що роблю, і не роблю того, чого не люблю... Мені завжди були нудні банальні повсякденні зйомки, коли доводилося працювати, наступаючи на горло власній пісні ... Весільна фотографія в моїй професійній діяльності займає досить велику, особливу нішу - своєрідний полігон для творчих експериментів. Більше дізнатися можна на моєму офіційному сайті http://www.alexart.com.ua/
Ціна
Зв'язок з нами:

Олександр Андрющенко FAQ

400$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Олександр Андрющенко"

З нами 5 років