По домовленості

Алєксахіна Мирослава

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Алєксахіна Мирослава

Оформлення весільної зали повітряними кульками робить будь-яке свято незабутнім і дарує гостям гарний настрій. Саме тому наші дизайнери з усією відповідальністю підходять до кожного замовлення і з кожним разом створюють унікальні варіанти прикрашення весілля кульками. На вибір клієнтів представлені граціозні аркі та цікаві композиції із повітряних кульок. Прекрасним фоном для фотографій може стати авто для молодих, створене із різнокольорових кульок а також невагомі гелієві арки та букети. 
Наші клієнти можуть розраховувати на оформлення весілля повітряними кульками за саму вигідну ціну. Піклуючись про те, щоб в день весілля Ви могли повністю віддатися потоку світлих радісних почуттів, ми ідему назустріч будь-яким побажанням і виконуємо ооформлення весілля повітряними кульками на найвищому рівні!
Також в нашій компанії діє гнучка система знижок спецільно у весільну пору! 
Телефонуйте до нас і ми гарантуєио, що Ви не пошкодуєте, Ваше весілля буде непервершенним, а ми Вам в цьому допоможемо!
Оформлення весільної зали повітряними кульками робить будь-яке свято незабутнім і дарує гостям гарний настрій. Саме тому наші дизайнери з усією відповідальністю підходять до кожного замовлення і з кожним разом створюють унікальні варіанти прикрашення весілля кульками. На вибір клієнтів представлені граціозні аркі та цікаві композиції із повітряних кульок. Прекрасним фоном для фотографій може стати авто для молодих, створене із різнокольорових кульок а також невагомі гелієві арки та букети.  Наші клієнти можуть розраховувати на оформлення весілля повітряними кульками за саму вигідну ціну. Піклуючись про те, щоб в день весілля Ви могли повністю віддатися потоку світлих радісних почуттів, ми ідему назустріч будь-яким побажанням і виконуємо ооформлення весілля повітряними кульками на найвищому рівні! Також в нашій компанії діє гнучка система знижок спецільно у весільну пору!  Телефонуйте до нас і ми гарантуєио, що Ви не пошкодуєте, Ваше весілля буде непервершенним, а ми Вам в цьому допоможемо!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Алєксахіна Мирослава"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті