по договоренности

СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Привіт!Я СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА і я люблю свою роботу – шукати в подіях історії людей: цікаві, зворушливі, яскраві, страшні, вражаючі, милі, дотепні, величні і прості… Тому люблю спілкуватися з людьми. Моя робота, власне, починалась з інтерв‘ю – на радіо «Промінь» в 98 році. Згодом продовжилась у львівській телеагенцїї НТА, далі була кореспондентом новин та ведучою на "Ера-ФМ". У 2002 році втекла від тамтешньої цензури до Німеччини, а у 2004 році повернулася - на 5 канал (так, я погано розмовляю російською:), а там класичні новини: стримані, причесані, відсторонені. 
Останні 3 роки «Плюси» дають мені чудові можливості досліджувати світ та людей.
З Велечезною радістю проведу для Вас :весілля,корпоратив, день народження або ж презентацію з двома чудовими львівськими шоуменами Андреасом Білоусом та Андрієм Моськіним - які на 100% відчувають настрій людей та вміють організувати незабутнє свято!
 
Телефонуйте: (093)096-8-999 і Ваше свято стане справжньою казкою!
 
Ваша Особлива Соломія ВІТВІЦЬКА!
Привіт!Я СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА і я люблю свою роботу – шукати в подіях історії людей: цікаві, зворушливі, яскраві, страшні, вражаючі, милі, дотепні, величні і прості… Тому люблю спілкуватися з людьми. Моя робота, власне, починалась з інтерв‘ю – на радіо «Промінь» в 98 році. Згодом продовжилась у львівській телеагенцїї НТА, далі була кореспондентом новин та ведучою на "Ера-ФМ". У 2002 році втекла від тамтешньої цензури до Німеччини, а у 2004 році повернулася - на 5 канал (так, я погано розмовляю російською:), а там класичні новини: стримані, причесані, відсторонені.  Останні 3 роки «Плюси» дають мені чудові можливості досліджувати світ та людей. З Велечезною радістю проведу для Вас :весілля,корпоратив, день народження або ж презентацію з двома чудовими львівськими шоуменами Андреасом Білоусом та Андрієм Моськіним - які на 100% відчувають настрій людей та вміють організувати незабутнє свято!   Телефонуйте: (093)096-8-999 і Ваше свято стане справжньою казкою!   Ваша Особлива Соломія ВІТВІЦЬКА!
Цена
Связь с нами:

СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА"

З нами 5 років