по договоренности

Ігор та Оксана

Львов

Фотографии

Подробнее о Ігор та Оксана


Веселий та позитивний дует «DOLCE» Ігор та Оксана подарують шалені емоції , багато усмішок, сміх та радість шановним гостям Вашого свята. Цей вечір справді буде незабутнім.
Проводимо такі заходи як:
·       Весілля;
·       Випускні;
·       Корпоративи;
·       Презентації;
·       Дні народження;
         На Вас чекає:
·       Шалена музика та драйвові танці;
·       Цікаві оригінальні конкурси, забавки та веселощі;
·       Позитивна енергія, що передасться  кожному;
Так як кожен клієнт – унікальний, ми розробляємо індивідуальний сценарій.
Свято стає ще веселішим, оскільки робота проходить в дуеті зі звукорежисером, який влучно підбере музичний супровід, як за столом так і на танцювальному майданчику.
Розкажемо трішки про себе:
·       Приймали участь в різних телевізійних проектах; ведучі і засновники телевізійної передачі «Вільний фешн – вільніше не буває»; проводили численні заходи світських вечірок, весіль та корпоративи.
Звертайтесь  (098)24 65 855 Оксана
                        (093)62 28 255 Ігор
Завжди Ваші Ігор Віний та Оксана Бундз
Веселий та позитивний дует «DOLCE» Ігор та Оксана подарують шалені емоції , багато усмішок, сміх та радість шановним гостям Вашого свята. Цей вечір справді буде незабутнім. Проводимо такі заходи як: ·       Весілля; ·       Випускні; ·       Корпоративи; ·       Презентації; ·       Дні народження;          На Вас чекає: ·       Шалена музика та драйвові танці; ·       Цікаві оригінальні конкурси, забавки та веселощі; ·       Позитивна енергія, що передасться  кожному; Так як кожен клієнт – унікальний, ми розробляємо індивідуальний сценарій. Свято стає ще веселішим, оскільки робота проходить в дуеті зі звукорежисером, який влучно підбере музичний супровід, як за столом так і на танцювальному майданчику. Розкажемо трішки про себе: ·       Приймали участь в різних телевізійних проектах; ведучі і засновники телевізійної передачі «Вільний фешн – вільніше не буває»; проводили численні заходи світських вечірок, весіль та корпоративи. Звертайтесь  (098)24 65 855 Оксана                         (093)62 28 255 Ігор Завжди Ваші Ігор Віний та Оксана Бундз
Цена
Связь с нами:

Ігор та Оксана Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Ігор та Оксана"

З нами 5 років