по договоренности

Photomemories - фотопослуги м. Житомир

Житомир

Подробнее о Photomemories - фотопослуги м. Житомир


про Photomemories
Спогади — це чарівний одяг, котрий з часом не зношується
Наше життя дуже насичене й наповнене різноманітними подіями, кожна з яких залишає яскравий слід у пам’яті. Часто приємні спогади піднімають нам настрій, надихають, дозволяють звільнити мозок від зайвих думок і згадати про щось приємне. Кажуть, людину роблять людиною яскраві спогади… Звісно, ними можна ділитися по-різному: хтось любить годинами про це розповідати,  інші – писати… Проте як приємно, коли про значущу подію Вашого життя нагадує файна світлина. Адже фото – це зв’язок нашого теперішнього з минулим.
Перший зубчик, перші кроки та пустощі – це те, про що ми пам’ятаємо лише з фотознімків. 
Моє головне завдання – зробити так, аби фотографії викликали у Вас лише приємні спогади.
Для мене фото і його обробка – швидше, улюблене заняття, аніж робота. Тому в кожен знімок я вкладаю частинку себе.
Люблю робити неординарні знімки і охоче підтримую усіх креативних замовників.
Якщо Ви хочете у своєму фотоархіві мати миловидні знімки і частинку моєї душі, то пишіть, телефонуйте, буду охоче з Вами співпрацювати.
З повагою, сонячний фотограф Люда :)
про Photomemories Спогади — це чарівний одяг, котрий з часом не зношується Наше життя дуже насичене й наповнене різноманітними подіями, кожна з яких залишає яскравий слід у пам’яті. Часто приємні спогади піднімають нам настрій, надихають, дозволяють звільнити мозок від зайвих думок і згадати про щось приємне. Кажуть, людину роблять людиною яскраві спогади… Звісно, ними можна ділитися по-різному: хтось любить годинами про це розповідати,  інші – писати… Проте як приємно, коли про значущу подію Вашого життя нагадує файна світлина. Адже фото – це зв’язок нашого теперішнього з минулим. Перший зубчик, перші кроки та пустощі – це те, про що ми пам’ятаємо лише з фотознімків.  Моє головне завдання – зробити так, аби фотографії викликали у Вас лише приємні спогади. Для мене фото і його обробка – швидше, улюблене заняття, аніж робота. Тому в кожен знімок я вкладаю частинку себе. Люблю робити неординарні знімки і охоче підтримую усіх креативних замовників. Якщо Ви хочете у своєму фотоархіві мати миловидні знімки і частинку моєї душі, то пишіть, телефонуйте, буду охоче з Вами співпрацювати. З повагою, сонячний фотограф Люда :)
Цена
Связь с нами:

Photomemories - фотопослуги м. Житомир Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Ні

награды "Photomemories - фотопослуги м. Житомир"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе